Shot-on-iPhone-video

Zo veelzijdig is de iPhone 6-videocamera volgens Apple

Apple bewees eerder al dat de iPhone 6 een uitstekende fotocamera is, vandaag zijn video's aan de beurt om in het zonnetje gezet te worden.

Shot-on-iPhone-video
Apple zette iPhone 6-fotografen eerder dit jaar al in het zonnetje door ze prominent op de frontpage van hun website te plaatsen. De boodschap: de iPhone is de enige fotocamera die je nodig hebt. Naast fotograferen kan diezelfde camera ook prima video’s schieten, en dus breidt Apple deze campagne verder uit.

De zogenaamde Shot on iPhone 6-campage heeft er met de World Gallery films een nieuw onderdeel bij gekregen, dat zich helemaal op video’s focust.

Zeven korte iPhone-filmpjes

In de vorm van zeven korte filmpjes demonstreert Apple wat je allemaal kunt doen met de videofunctie van de iPhone 6. Of je er nu de natuur van heel dichtbij mee vastlegt in slow motion, of vanuit een rijdende tram een filmpje maakt; bij de iPhone 6 ben je aan het juiste adres.

Bij de foto’s van de Shot on iPhone 6-campagne wordt na afloop duidelijk vermeld welke apps gebruikt zijn om de afbeelding te bewerken, maar dat is hier wat minder goed te zien.

Zo staat er in sommige gevallen alleen ‘Additional iPhone apps used’ of ‘Additional hardware and iPhone app used’ onder de naam van de maker van de video. Wij zouden juist graag weten welke dit zijn, aangezien de filmpjes er stuk voor stuk prachtig uitzien.

Lees ook: Vijf iOS apps voor vakantievideo’s met kleurenfilters en effecten.

Bekijk ze hier

Je kunt alle video’s bekijken op de website van Apple, of onderaan dit bericht. Bekijk je ze overigens al in de nieuwe YouTube-speler? Die kun je sinds kort namelijk alvast activeren.Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juni 2015, 11:07
Categorieën Achtergrond, Apple
Onderwerpen filmen, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.