‘iPhone 6 lijkt op grote iPod touch’ (update)

Een nieuwe foto van een iPhone 6 dummy bevestigt opnieuw een iPod touch-achtig design.

macitynet-dummyAls we de gelekte foto’s en mockups mogen geloven, gaat de iPhone 6 eruit zien als een iPod touch. Vannacht verscheen de hiernaast afgebeelde foto online, van een dummy-toestel dat opnieuw sterk lijkt op de vijfde generatie iPod touch. Fabrikanten gebruiken deze dummy’s om te testen of de hoesjes die ze produceren, goed passen. Als het aan deze fabrikanten ligt, krijgt de iPhone 6 afgeronde hoeken. De powerknop zal verhuizen naar de rechterkant van het toestel, om te zorgen dat je het grotere toestel nog steeds met één hand kunt bedienen.


Wie goed kijkt ziet aan de bovenkant ook een lijn, die erop wijst dat de achterkant net als bij de iPhone 5s gemaakt is van twee verschillende materialen: grotendeels aluminium, maar met een strip van plastic of glas voor het doorlaten van draadloze signalen. Het schermformaat van deze dummy zal rond de 4,7-inch zijn.

De meeste gelekte foto’s wijzen op dit uiterlijk voor de nieuwe iPhone, maar dat wil nog niet zeggen dat dit het definitieve uiterlijk wordt. Het is wel vaker gebeurd dat fabrikanten zich fanatiek storten op een bepaalde designrichting (denk bijvoorbeeld aan het fameuze ‘druppeldesign’, dat nooit realiteit werd).

macitynet-dummy

Update 13:30
Inmiddels is er ook een video opgedoken waarin een soortgelijk toestel als bovenstaande dummy wordt getoond. Ook de video komt overeen met de details die we al uit eerder mock-ups konden halen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 mei 2014, 13:38
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen iPhone 6, ipod touch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.