Mailapp Dispatch: handtekeningen voor verschillende mailaccounts

Mailapp Dispatch voor iPhone kan nu bijlages importeren vanaf Box en ondersteunt signatures voor verschillende accounts.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Dispatch iPhoneDe eigenwijze mailapp Dispatch, die nadrukkelijk zegt je niet te willen lastig vallen met pushberichten, heeft een update gekregen die de app wat flexibeler maakt. Vooral voor zakelijk gebruik is versie 1.3.10 handiger geworden, met de mogelijkheid om losse handtekeningen voor verschillende mailaccounts in te stellen. Ook nieuw is de ondersteuning van het Fleksy-toetsenbord, onder nog andere verbeteringen.

Nieuw in Dispatch is dat je ook bijlages aan je e-mails kan toevoegen die afkomstig zijn van cloudopslagdienst Box. Daarnaast kan je beginnen aan een nieuwe e-mail door op het mailadres van iemand in een mailtje te tikken en kunnen links worden doorgestuurd naar de diensten Pushpin, Pinbook en Pinner. De ondersteuning van notitieapp Evernote werd ook verruimd. Je kan mails doorsturen naar zakelijke notebooks en bepaalt de maillinks als je een mail bewaart in Evernote. Daarnaast is er een mogelijkheid de originele bron van een e-mail te bekijken, zonder de opsmuk van verschillende antwoorden op die e-mail. Visueel is nieuw dat icoontjes nu in iOS 7-stijl zijn uitgevoerd.

Dispatch e-mail archiveren Dispatch e-mail schrijven

Dispatch logt vanaf nu diagnostische informatie over hoe je de app gebruikt. Dat is althans een optie, om ontwikkelaar Clean Shaven Apps te helpen met de ontwikkeling van of feedback over de applicatie. De logfunctie staat standaard uit.

Downloaden: Dispatch (€4,49, iPhone, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 22:17
Onderwerpen dispatch, e-mail

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.