iPhone 6 concept: gedetailleerde mockup in illustraties en video

Een nieuw iPhone 6 concept wordt getoond in een mockup en video. Maker Ciccarese Design denkt dat de iPhone 6 in grijszwart en wit beschikbaar komt, met een design dat doet denken aan de iPod nano.

iPhone6-headerHoe de iPhone 6 eruit gaat zien? Dat weten ze alleen in Cupertino. Maar Ciccarese Design mag zich er graag tegenaan bemoeien met concepten die vaak erg innovatief en verrassend zijn. Ze maakten al eens visualisaties van iSiri, een Apple-horloge met Siri-bediening. Nu hebben ze zich gestort op de iPhone 6, een volgende generatie iPhone die misschien al in 2013 of anders in 2014 op de markt komt. Over de iPhone 5S gaan geruchten dat het toestel in verschillende kleuren in juni 2013 verkrijgbaar is en een andere schermtechnologie krijgt.

Ciccarese Design denkt bij de iPhone 6 dat Apple weer terugkeert naar wit en zwart/grijs en inspiratie haalt bij de nieuwe iPod nano (of misschien zelfs bij de Nokia Lumia-toestellen?). Let vooral ook op de iOS-versie die op deze mock-ups te zien is, want ook die heeft een make-over gekregen. Hieronder zie je nog meer foto’s en een video.

iPhone6-ciccarese-1

iPhone6-ciccarese-2

iPhone6-ciccarese-3

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 januari 2013, 12:59
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.