Dieven stelen iPads uit kantoor Microsoft

Dieven hebben tijdens de kerstdagen vijf iPads gestolen uit het Microsoft-kantoor in Silicon Valley. Er werden geen Microsoft-producten meegenomen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ipad diefstalTijdens een inbraak in het Microsoft-kantoor in Silicon Valley hebben dieven een vijftal iPads buitgemaakt. De iPads werden gestolen uit drie kantoorunits in Microsoft-gebouw 5. Microsoft gaf bij de politie aan dat er twee iPad 2’s, twee iPad 3’s en een iPad 4 waren gestolen. Het venijn zit echter in de staart: “Er werden geen Microsoft-producten gestolen”.

De diefstal vond plaats tijdens de kerstdagen. Microsoft heeft bewakingscamera’s hangen en zal nu kijken wie met de iPads aan de haal is gegaan, omdat er geen braaksporen werden aangetroffen. Wie nog even wil lachen om het onbenul van lokale kranten en de politie: halverwege het artikel staat dat er ook een vierde generatie iPad werd gestolen, maar dat die nog helemaal niet bestaat (?). “Het zou een typefout kunnen zijn”, aldus de politieagent, die de zaak in behandeling heeft.

ipads-stolen-from-microsoft

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 januari 2013, 17:51
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.