iphone_5s_scherm_vervangen

iPhone 5s-scherm vervangen binnenkort ook in Nederlandse Apple Store

Apple gaat vanaf 11 augustus het vervangen van iPhone 5s-schermen ook in de Europese Apple Stores uitvoeren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iphone 5s scherm kapotApple is in de VS al begonnen met een nieuw reparatieprogramma, waarbij kapotte iPhone 5s-schermen meteen in de winkel worden gerepareerd. Binnen een uurtje sta je weer buiten, met een iPhone zonder gebarsten scherm. Momenteel is de dienst alleen beschikbaar in de Verenigde Staten en Canada, maar volgende week zal het ook in de Nederlandse Apple Store beschikbaar zijn.


Concreet houdt het in dat je in de Apple Store Amsterdam en Apple Store Haarlem een afspraak kunt maken om je scherm te laten vervangen. Dat kost overigens wel geld: tussen de 100 en 150 euro, afhankelijk van het prijsniveau dat Apple kiest. In de VS kost het vervangen van een schermpje 150 dollar.

Vanaf maandag 11 augustus zou het mogelijk moeten zijn om je iPhone 5s ter reparatie aan te bieden. Eerder was het al mogelijk om het scherm van de iPhone 5c te laten vervangen. Volgens tipgevers wordt het vervangen van de schermen trouwens al gedaan:

Update 11 augustus: Apple is begonnen met het vervangen van iPhone 5s-schermen in de Europese Apple Stores. Het kost 150 euro om je scherm te laten vervangen. Voorheen was je 250 euro kwijt voor omruil van het toestel.

Lees ook: Kapotte iPhone omruilen bij Apple

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.