NLziet voor iPad

NLziet op iPhone en iPad krijgt Chromecast-ondersteuning

De abonnementsdienst NLziet voor iPhone en iPad ondersteunt voortaan Chromecast, zodat je uitzendingen op tv kan afspelen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

NLziet voor iPadDe iPhone en iPad-app van de Nederlandse tv-abonnementsdienst NLziet heeft handige nieuwe functies gekregen. De applicatie is met ingang van versie 1.1 voorzien van Chromecast-ondersteuning. Daardoor kan je het beeld van een programma, film of serie met één druk naar je televisiescherm met een Google Chromecast-stick versturen. De nieuwe zoekfunctie is minstens zo welkom.


Een van de eigenschappen van NLziet is dat het abonnement geschikt is voor drie verschillende aanbieders. Het zorgt ervoor dat je eerst moet kiezen voor de pagina van de publieke omroep, de RTL-groep of de SBS-groep voordat je de programma’s kan doorbladeren. De nieuwe zoekfunctie werkt echter overkoepelend: al vanaf het introscherm kan je in het aanbod van alle drie de leveranciers zoeken.

NLziet iPhone screenshot Chromecast

NLziet 1.1 biedt verder de mogelijkheid om programma’s die op het introscherm worden getoond, meteen af te spelen met een druk erop. Een uitzending doorsturen naar de Chromecast is zo simpel als de knop rechtsboven in beeld indrukken.

Lees ook: iCulture test welke je moet hebben: Netflix, NLziet, Videoland Unlimited of WappZapp Plus

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
5 augustus 2014 om 22:49
Onderwerpen
,
Categorie
Apps
5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.