Reacties voor: iPhone 5 voorlopig zonder NFC, zeggen Britse operators

De iPhone 5 zal nog niet beschikken over NFC.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Onderwerpen

Reacties: 16 reacties

  1. Hmmm.. Dit vind ik wel jammer het leek me wel vet..
    De samsung galaxy s2 heeft het wel, maar denk niet dat ze dat goed op gang krijgen..

  2. Apple wil altijd dat anderen de kastanjes uit het vuur halen en zodra een product dan makkelijk geïmplementeerd kan worden komt Apple met de uitspraak dat ze iets revolutionairs hebben.
    Net zoiets als de 2e camera om te videochatten haha.

    Apple riep dat ze konden multitasken….not…….dat was je voor de gek houden. Het liet je applicatie gewoon stilstaan. Dat noem ik geen multitasken.

    Laten we het maar afwachten…..die NFC vind ik niet zo belangrijk. Laat ze eerst maar een 4″scherm plaatsen, zorgen dat de antenne vele malen beter werkt en een agenda met weeknummers maken.

  3. Origineel geplaatst door seminifeer
    Apple wil altijd dat anderen de kastanjes uit het vuur halen en zodra een product dan makkelijk geïmplementeerd kan worden komt Apple met de uitspraak dat ze iets revolutionairs hebben. Net zoiets als de 2e camera om te videochatten haha.Apple riep dat ze konden multitasken….not…….dat was je voor de gek houden. Het liet je applicatie gewoon stilstaan. Dat noem ik geen multitasken.Laten we het maar afwachten…..die NFC vind ik niet zo belangrijk. Laat ze eerst maar een 4″scherm plaatsen, zorgen dat de antenne vele malen beter werkt en een agenda met weeknummers maken.

    dat is waar de fanboy in het verhaal komt die steve jobs woord voor woord geloofd en zo hyped apple het verder

  4. @seminifeer: @okkies: Indien je zo’n commentaren hebt op Apple, waarom koop je dan toch een iPhone !? Is dit dan omdat je het stiekem wel keer op keer goede producten vindt die ze op de markt brengen of omdat je hip wil zijn en mee wil met de hype rond de iPhone ?

    Waarom altijd die commentaren op die iPhone ? Koop er gene, dan moet je ook niet op deze site zijn en worden er ook geen nutteloze commentaren meer geschreven. Begin het een beetje beu te worden eigenlijk. Misschien moeten de moderatoren eens iets meer ingrijpen en alles wat niets te maken heeft met het artikel gewoon verwijderen.

  5. Denk niet dat de moderators hier moeten ingrijpen. Het zegt per slot meer over deze persoontjes, dan over de iPhone.

  6. @seminifeer: I agree! Op de eerste iPhone na heeft geen van de andere iPhone’s ‘revolutionaire’ componenten erop gekregen. Facetime/flitser/’multitasking’, allemaal al ‘oude’ technologie. Ik ben zeker van mening dat Apple inderdaad altijd overdrijft als ze zeggen dat het revolutionair is.

    MAAR, bijna alle ‘basic’dingen die Apple toevoegd werkt zo verschrikkelijk goed. Ik heb 6 jaar geleden voor 2 jaar meerdere telefoons met een frontface camera gehad. Maar in de 2 jaar tijd heb ik het 1 keer gebruikt en dat was alleen om het uit te proberen. Het werkte voor geen meter, het zag er niet uit en dan heb ik het nog niet eens over de kosten.
    Nu komt Apple met facetime en dat werkt zo goed! Ik gebruik het nu bijna elke dag!
    (natuurlijk is niet alles perfect; multitasking/bluetooth)

    Apple gebruikt die grote woorden als ‘revolutionair’ en ‘magnificent’ alleen om zoveel mogelijk aandacht te krijgen. Logisch dat ze het doen, maar ik ben er niet van gecharmeerd!

  7. @seminifeer: @okkies: Dat is gewoon hoe het in de techwereld werkt. Innovaties worden vaak eerst voor professionele toepassingen gemaakt. Het is juist de kunst om dat op een toegankelijke en aantrekkelijke manier aan de consument aan te bieden. Apple kan dat als geen ander en door de grote getalen iPhones die zij verschepen, zou NFC erg snel een standaard kunnen worden.

    OT: Wat weten die Britten nu helemaal? Die uitspraak is op niks gebaseerd net als de meeste roddels omtrent Apple.

  8. @dannyy: Nog even toevoegen aan mijn reactie; Apple wacht dus altijd totdat iets echt goed werkt. Daarom ben ik blij dat Apple hiermee toch even wacht. Het gaat hier wel om je geld en dit mag dus pas doorgaan als het voor 100% werkt!

  9. @seminifeer: Apple “implementeert” functies, zodat iedereen er gebruik van kan maken ipv te vermelden dat je telefoon het kan, maar weing of nooit gebruikt. En als je de app store eens bezoekt kun je week calendar kopen. Misschien moet je eerst even wat informatie vergaren of het forum voordat je jouw “kennis” hier neerkwakt.

    OT: ik zou inderdaad niet zomaar NFC gebruiken als het nog niet goed werkt. Er wordt al te veel digitale diefstal gepleegd en dit zou het alleen maar makkelijker maken wat tevens weer een klap voor het groeiende vertrouwen in de technologie is. Misschien moeten meer bedrijven een voorbeeld nemen aan Blizzard: “It’s done when it’s done!”

  10. @seminifeer: Komkom, ook even reageren op reacties!?
    Apple heeft nooit gezegd dat ze de eersten waren met videochatten of wat dan ook, kinkje graag dat ze zeggen de eersten te zijn??
    Niet echt multitasken? Euh, als ik mijn radioapp aan zet en dan ga internetten, mail checken ofzo dan draait de muziek toch echt door, hij pauzeert niet, dus hoezo geen echt multitasken?? Kan echt Apps updaten of installeren terwijl ik wat anders doe, hoezo geen echt multitasken…? Of bellen en navigeren tegelijk etc etc etc… Dus praat geen onzin verder! Of wil jij graag dat guitar Hero doorgaat als jij even wil sms’en ofzo?? Logisch ook.
    Kortom, je praat veel maar zegt eigenlijk niks!!

  11. Sommige snappen nog steeds niet dat de iphone het beste is dat er is qua gebruiksgemak en eenvoudigheid en het scrollen blijft het beste bij een iphone.
    Dat apple de boel teveel gesloten houd ben ik wel mee eens, zie de jailbreaks men moet doen.
    Op enkele kleinigheden na ben ik super tevreden van alle iphones die ik al heb gehad, allemaal dus,ik moet geen ander toestel meer hebben.

  12. Ik ‘waardeer’ het echt heel erg dat de reacties op dit artikel vooral lekker niet op NFC in gaan..

    Ik kan mij er wel iets bij voorstellen, dat men er nu nog niet in stapt. De betrokken partijen bij de introductie van NFC willen allemaal nog teveel meesnoepen. De partij die het secure element in handen heeft (het gedeelte waar o.a. de gegevens en applicaties voor je ‘betaalpas’) zit in een machtspositie. Dat kan op de simkaart, een externe sd-kaart, of in de telefoon zelf…

    Standaardtechnisch klopt het volgens mij allemaal wel prima, maar gaat het meer om machtsverhoudingen en wie voor zaken geld kan vragen aan andere partijen om er gebruik van te mogen maken.

  13. @seminifeer: Apple heeft weldegelijk revolutionaire producten uitgebracht. Apple heeft eigenhandig ervoor gezorgd dat de smartphone nu gemeengoed is. En vergeet niet dat Apple kwam met een bruikbaar touchscreen (icm een bruikbaar OS) dat gekopieerd is door ‘de rest’.

    Op het vlak van computers is Apple vaak de eerste. Ze lieten als eerste de floppydrive vallen en implementeerden als eerste USB. Recent hebben ze Thunderbold in hun nieuwste MacBooks gestopt, als eerste bedrijf.

    Veel innovaties zijn niet door Apple zelf bedacht of bestonden wellicht al eerder in andere producten, maar Apple zorgt ervoor dat deze innovaties ook echt bruikbaar zijn. Ik heb internet gehad en de mogelijk tot apps op eerdere telefoons, maar pas vanaf de iPhone was het bruikbaar.

  14. Komt dit zgn. nieuws van dezelfde providers die het extreem warm kregen toen Apple laatst de indruk wekte bezig te zijn met een simcard-loze iphone. De miljoenen NFC chips die reeds aangekocht zijn door Apple worden dan ergens op een containerterminal in taiwan opgeslagen o.i.d. Mooie afschrijving voor de belasting laat staan de kosten van demodage. 🙂

  15. Origineel geplaatst door Yoeri
    @seminifeer: @okkies: Indien je zo’n commentaren hebt op Apple, waarom koop je dan toch een iPhone !? Is dit dan omdat je het stiekem wel keer op keer goede producten vindt die ze op de markt brengen of omdat je hip wil zijn en mee wil met de hype rond de iPhone ?Waarom altijd die commentaren op die iPhone ? Koop er gene, dan moet je ook niet op deze site zijn en worden er ook geen nutteloze commentaren meer geschreven. Begin het een beetje beu te worden eigenlijk. Misschien moeten de moderatoren eens iets meer ingrijpen en alles wat niets te maken heeft met het artikel gewoon verwijderen.

    whaha lekkere reacties dan als iedereeen als een mank schaap alles accepteerd…
    ik heb android en bezoek toch deze site omdat ik me niet wil beperken tot 1 merk

    OT: ik las laatst in de ahá dat de toekomst van de supermarkt gwn door een poortje lopen is met je kar en je hebt meteen betaald… ik denk dat je je bonuskaart kan koppelen met je telefoon via NFC en die dan als het ware in een ‘bakje’ in de kar moet zetten (waar nu de bekerhouder en zelfscanner zit) dat zou supermooi zijn

  16. Je zult mij niet horen zeggen dat de Iphone een slecht product is. Maar het zegt wel wat over de fanboy’s als deze slecht of helemaal niet tegen een paar puntjes kritiek kunnen.
    Ze zijn er natuurlijk nooit antenneproblemen geweest.
    Zo zijn er natuurlijk nooit problemen geweest met de wekker.
    Zo hebben ze een superieure agenda mét weekaanduiding….of toch niet…..for everything is an app…..tsja…..das makkelijk.
    Apple heeft noioit problemen en maakt alleen maar superieure producten. Wake up…..Apple maakt mooie producten, maar net zoals alle andere producten hebben ze voor én nadelen.
    Op een forum horen voor maar ook de nadelen gewoon met elkaar besproken te kunnen worden.
    Ennuh Daejji….weet jij nog wanneer Apple multitasking op de Iphone implementeerde……verdiep je eerst in de begrippen multitasking…tiomeslicing etc etc…
    Toen ze het introduceerden was het geen echte multitasking…jaja een paar native applicaties maar de rest niet. Die stonden op de achtergrond stil. Op zich kan ik best begrip hebben voor zo’n oplossing, maar dan moesten ze het niet tegen die domme kopers multitasking noemen.

    Als je niet tegen kritiek op je favoriete product kan…wat doe je dan op een forum…richt dan een tempel op…om het apparaat te vereren. Op een forum horen 2 kanten gewoon met elkaar om te gaan en respect te hebben voor elkaars mening.

    Voor de fanboy’s is de Iphone voor hun het beste toestel…maar heb er begrip voor dat andere mensen ook andere eisen voor hun toestel hebben.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.