Phil Schiller: ‘Witte iPhone komt nog dit voorjaar’

De witte iPhone komt écht. Dat heeft Apple-topman Phil Schiller via Twitter bevestigd, na een vraag van een gebruiker. Schiller is senior vice president of worldwide product marketing bij Apple en heeft een geverifieerd Twitter-account. Op de vraag: “Hoe kom ik aan een witte iPhone?” antwoordde Schiller: “De witte iPhone komt dit voorjaar beschikbaar (en […]

iphone-4-whiteDe witte iPhone komt écht. Dat heeft Apple-topman Phil Schiller via Twitter bevestigd, na een vraag van een gebruiker. Schiller is senior vice president of worldwide product marketing bij Apple en heeft een geverifieerd Twitter-account. Op de vraag: “Hoe kom ik aan een witte iPhone?” antwoordde Schiller: “De witte iPhone komt dit voorjaar beschikbaar (en het is een beauty!)”.

In 2010 werd de witte iPhone al tweemaal uitgesteld, waarbij Apple sprak over productieproblemen.

Later kwam het (niet officieel bevestigde) nieuws dat Apple de productieproblemen met het wit geverfde glas onder controle had. Ook Steve Wozniak bevestigde dit, maar er verscheen geen witte iPhone in de winkels. Daarna bleef het lange tijd stil vanuit Cupertino en leek iedereen de witte iPhone 4 inmiddels wel uit z’n hoofd te hebben gezet. Maar opeens is er nu een Twitter-berichtje van één van Apple’s hoogst geplaatste medewerkers. Uit het bericht blijkt overigens niet of het om een witte versie van de iPhone 4 of om z’n opvolger gaat.

Meer info: Twitter @pschiller

white iphone schiller

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 maart 2011, 0:10
Categorie iDevices
Onderwerpen phil schiller, witte iphone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.