iPhone 5 mockup geïnspireerd door Magic Mouse

Ciccarese Design heeft een iPhone 5 mockup gemaakt geïnspireerd door de Galaxy Nexus. Het toestel heeft een teardrop-achtige vorm en een gebogen scherm. Omgedraaid lijkt deze juist weer op een Magic Mouse.

iPhone 5 mockup geïnspireerd door de Galaxy NexusHet lijkt logisch dat Apple de volgende generatie iPhone een compleet nieuw design zal geven. Ontwerpstudio Ciccarese Design heeft een mockup gemaakt geïnspireerd door de vele ‘teardrop’-geruchten die de ronde deden voordat de iPhone 4S werd aangekondigd. Het idee is nog steeds niet vergeten, maar is nu terug in een andere variant: een langwerpige vorm met gebogen hoeken. Het lijkt een knipoog te zijn naar de Magic Mouse van Apple.

De mockup van Ciccarese Design zou echter ook een samenvoeging van de iPhone 4S en de Galaxy Nexus kunnen zijn. De voorkant heeft dezelfde vorm als het Samsung-toestel, maar met de toevoeging van de bekende homeknop van de iPhone. Draai je de telefoon echter om dan kan je als je je ogen een beetje dichtknijpt een Apple Magic Mouse herkennen. Jammer genoeg is deze achterkant niet aanraakgevoelig, anders zou deze iPhone kunnen fungeren als reservemuis.

Of de volgende iPhone ook maar iets wegheeft van deze mockup is natuurlijk koffiedik kijken. Zo is het niet waarschijnlijk dat Apple de camera in het midden zal plaatsen, zoals wel het geval is op veel Android-telefoons. Het lichtgevende logo op de achterkant is een feature die wellicht nooit zijn weg naar de iPhone zal vinden, maar wel stof tot nadenken geeft.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 februari 2012, 17:17
Categorie Achtergrond
Onderwerpen magic mouse, mockup, samsung galaxy

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.