iPhone 3GS en 2e generatie iPod touch te herstellen naar iOS 4.1

De SHSHs van iOS 4.1 zijn op dit moment nog op te slaan voor de iPhone 3GS en de 2e generatie iPod touch meldt iDownloadBlog. Met behulp van de SHSHs kan een jailbreak van iOS 4.1 worden uitgevoerd.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

SHSHs van iPhone 3GS op iOS 4.1Er is goed nieuws voor gebruikers met een iPhone 3GS die vast zitten op iOS 4.3.4 of 4.3.5. Volgens een tipgever van iDownloadBlog wordt iOS 4.1 op dit moment nog steeds gesigneerd door Apple voor de iPhone 3GS en 2e generatie iPod touch. Om te kunnen herstellen naar een bepaalde firmwareversie zal Apple deze moeten signeren of zul je de per toestel en per firmwareversie unieke handtekening (SHSHs) op moeten hebben geslagen op het moment dat de firmwareversie door Apple gesigneerd werd. Dit betekent dat je een iPhone 3GS of 2e generatie op dit moment kunt herstellen naar iOS 4.1 om vervolgens een untethered jailbreak uit te voeren.

Het herstellen naar iOS 4.1 is met name interessant voor gebruikers met een iPhone 3GS of 2e generatie iPod touch met een nieuwe bootrom die nog niet eerder SHSHs van een iOS-versie hebben opgeslagen die te jailbreaken is. De iPhone 3GS en 2e generatie iPod touch met de oude bootrom zijn namelijk altijd untethered te jailbreaken (als de jailbreaktools daarvoor worden aangepast). Je kunt met behulp van onze handleiding achterhalen of je de oude of de nieuwe bootrom hebt. Een iPhone 3GS of 2e generatie iPod touch op iOS 4.1 is te jailbreaken met greenpois0n en limera1n.

Om de handtekening van iOS 4.1 handmatig op te slaan kun je TinyUmbrella op een computer of iSHSHit op een iDevice gebruiken. iSHSHit is gratis beschikbaar via de repository van BigBoss en vereist daarom een jailbreak. Om gebruik te kunnen maken van TinyUmbrella is geen jailbreak vereist.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 augustus 2011, 21:22
Categorieën iOS, Jailbreak
Onderwerpen iPhone 3G, jailbreak, shsh

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.