Reacties voor: iPad voor veel mensen het eerste Apple-apparaat dat ze kopen

Eén op de vier van de iPad-kopers in de VS had hiervoor nog nooit een Apple-product. Dit concludeert een onderzoek van het Amerikaanse onderzoeksbureau NPD Group.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Helaas begon het voor mij ook met 1 Apple product 😉 nu staat mn huis ermee vol en durf ik bijna over een verslaving te spreken.

  2. Het is na de Ipod ook het enige aantrekkelijke apparaat van Apple wat voor een heel groot publiek aantrekkelijk is, Iphone was gewoon overpriced

  3. Ja, ik heb het hier ook mogen ondervinden, once you go mac, you never go back.

    ‘t zijn stouterikken 🙂

  4. Het begon voor mij met een ipod touch vorig jaar, al spoedig volgde ipad,ipad 2 en een imac, absoluut geen spijt van de aanschaf en ik gebruik alles dagelijks ( met name de imac 21,5 inch vind ik schitterend met de groeten aan Windows ) 🙂

  5. Dat is het gevaar van apple idd.
    Het werkt zo fijn dat je gaat twijfelen of je er niet meer van in huis moet halen.

    Dat is erg knap.

  6. Yep, same here. Eerst iPod nano (zwart glimmende achterkant) Vorig jaar door Apple zelf omgeruild door een nieuwe iPod nano, ivm batterij probleem (nooit last van gehad). Nu hele huis vol, wacht nog op Apple HD tv.

  7. Het begon voor mij vroeger met een Macintosh In zo,n beetje eind jaren 80. Toen een hele tijd niks. In 2007 er een iMac g3 naast m,n pc gehad. Heel goedkoop overgenomen. Toen in juli 2008 definitief overgestapt naar de iMac. Die vorig jaar meer geheugen en grotere harde schijf kreeg. In 2009 kwam de iPhone 3G. Febuarie 2010 de 1e generatie apple tv. In september 2010 nam ik een iPad uit new york mee. april 2011 iPhone 4. Juni 2011 de Apple tv 2. Oktober 2011 iPad 2. Maart 2012 airport express. En nooit spijt van gehad. Enne een ding. Ik wordt een beetje moe van al die mensen die zeggen dat Apple gebruikers het alleen maar kopen van wege het Apple logo. Nee dat is niet zo. Android zit gewoon vol troep en virussen. En Samsung naapt schaamteloos na.

  8. Klopt helemaal, gister eerste iPad gekregen, deze laadde alleen niet op. Vandaag een nieuwe opgehaald, topper!!

  9. Als 50 jarige ict-er nooit een applefan geweest, vooral door de weinige bedrijfsapplicaties.
    Als eerste tablet een android gekocht. Daarna een ipad voor opa, want het moest simpele zijn. En bij hetinrichten werd ik enthousiast, en bij het werken nog meer. Toen ook maar een voor myzelf gekocht, en inmiddels ook de htc telefoon ingeruild voor een iphone4s.
    Tja, een goed product verkoopt zichzelf. Apple heeft er een fan bij.

  10. Tja en mijn eerste Nokia was ook mijn eerste Nokia en daarna kocht ik een nokia TV.

    Als kind hadden we een Philips wc bril, die zat zo heerlijk dat we maar gelijk alles van Phillips kochten

    Pffffffffffffffffffffffffffffff.

    Mijn god wat heb je toch een boel zinloze Apple onderzoeken die de boel moeten verheerlijken

  11. Volgens mij is de boodschap hier meer dat 75% van de iPad kopers al reeds Apple producten bezitten en dat slechts een klein deel (25%) nieuwe Apple gebruikers zijn door de iPad. Ik vind dat eigenlijk best weinig.

  12. Rond 1984 met een Mac begonnen. Daarna via een LC, een PowerMac 7600 en G4 naar een MacBook en een iMac 22 inch. Daarnaast 2 iPad’s en een iPod touch.

    Dus bijna 30 jaar Apple klant. En dat enkel omdat er een Appeltje op staat en dat ik ondanks dat ik Unix systeem programmeur was en nu in de industriële automAtisering werk natuurlijk een computer noob ben… Zucht

  13. @neusje80: Hahaha:D

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.