Reacties voor: iPad dock heeft ruimte voor zes applicaties

Op de iPhone is er op de onderste rij van het homescreen, het dock genaamd, ruimte voor vier applicaties. Deze staan vast en blijven ook staan wanneer je naar een andere pagina met applicaties gaat. Voor sommige mensen is vier te weinig, maar met jailbreak-toepassingen is het mogelijk er meer dan vier in te plaatsen. Maar hoeveel zijn er mogelijk op de iPad, die een stuk groter scherm heeft dan de iPhone?
Lees het complete artikel → iPad dock heeft ruimte voor zes applicaties
Jelle Ages - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Er is wel plaats voor 10 apps, ben eigenlijk benieuwd hoeveel apps er op één scherm passen, en hoeveel schermen beschikbaar zullen zijn. Ik hoop dat safari ook meer dan acht pagina’s toelaat.

  2. Ik zou het wel heeeel zielig vinden als je er maar 4 zou kunnen plaatsen, ik zou dat een heel groot nadeel vinden..
    Op dat hele homescreen is bij de ipad ook makkelijk plaats voor widgets enzo..

  3. Ik vind het maar lelijk, al die ruimte tussen de apps.

  4. Ik snap niet dat ze zo belemmerd zijn in hun denken: een groter scherm is niet 1 op 1 iPhone scherm vergroten. Met een groter scherm wil je meer, moet je meer kunnen, geeft je meer mogelijkheden. Apple blijft iPhone OS gebruiken voor een grotere schermresolutie: ik vond vanaf moment 1 die laag aantal apps ver verspreid over het veel grotere scherm niet mooi! Het is zo ‘de beperking van iPhone OS’ nu 🙁

  5. Persoonlijk zou ik er meer iconen willen hebben staan. Ruimte zat tenslotte. En dan ook nog op de manier zoals bij OSX.

    Gerbrand Meijer

  6. Dat viel mij ook op. Veel te ruimtelijk opgezet en verspillend. Ik zou er wel 50 op mijn homescreen willen zetten.

  7. Perongelijk in de iPad SDK dan zitter er wel erg veel fouten in, ook “Take Photo” bij contacten.
    Volgensmij hebben ze nog niet alles verteld.

  8. Misschien waren de iPads bij de keynote nog echt prototypes? Of misschien zijn het functies die er wel ‘per ongeluk’ in zijn blijven zitten en die eigenlijk pas bij iPad v2 beschikbaar zouden moeten komen..

    ‘k hoop persoonlijk op het eerste 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.