Reacties voor: iPad beste product van 2010 volgens Nederlandse vakpers

De Apple iPad is volgens de vakpers het beste product van 2010, zo blijkt uit een onderzoek van BesteProduct.nl.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. logisch

  2. iPad is sowieso het beste product dat ik het afgelopen jaar gekocht heb.

    Hoe de kinect op 2 is gekomen is mij toch wel een raadsel, net als de positie van Nokia :s.

  3. Parrot AR Drone op 10? Waren er verder geen producten meer?

  4. Helemaal mee eens en typ dit op mijn iPad en dat gaat heel lekker.
    Vind het ook een super apparaat en gebruik het elke dag wat ik eigenlijk niet had verwacht voordat ik hem aanschafte.
    Apple wij houden van je.

  5. iPad is zeker de beste aankoop die ik de laatste 2 jaren heb gedaan, als het niet langer is! Ik heb er dagelijks heel veel plezier van!

  6. Op eenzame hoogte is dit het beste product wat ik in jaren gekocht heb. Daarna mijn Canon 40d. 3de de iPhone GS

  7. Ook voor mij geld dat de iPad en de iPhone4 de beste producten zijn die ik de laatste tig jaar gekocht heb.
    Wanneer je producten verkoopt waar geen gebruiksaanwijzing bij nodig is, tja dan is de keuze snel gemaakt.

  8. Origineel geplaatst door Ronald1959
    Op eenzame hoogte is dit het beste product wat ik in jaren gekocht heb. Daarna mijn Canon 40d. 3de de iPhone GS

    Voor mij hetzelfde lijstje, alleen een Nikon D50…
    Maar de iPad, echt ongelofelijk hoeveel ik hem prive als zakelijk gebruik, terechte winnaar!

  9. Terechte nr 1 en 2.

  10. welk hoesje is dit op de foto?

  11. Te veel Android toestellen in de top 10..onbegrijpelijk. Het is niet bijzonder, niet vernieuwd en er staan er 4 in. Ik begrijp de Tab nog wel, misschien 1 telefoon, maar 3 telefoons? Als ik zo Engadget bekijk komt er veel meer spannends voorbij. Ik mis bv een macbook of een handig medisch apparaat.

    Even op wikileaks kijken of Google tegenwoordig ook al journalisten omkoopt!!

  12. @marcooo:
    Ik begrijp de tab juist niet. Wat een onding

  13. Origineel geplaatst door marcooo
    Te veel Android toestellen in de top 10..onbegrijpelijk. Het is niet bijzonder, niet vernieuwd en er staan er 4 in. Ik begrijp de Tab nog wel, misschien 1 telefoon, maar 3 telefoons? Als ik zo Engadget bekijk komt er veel meer spannends voorbij. Ik mis bv een macbook of een handig medisch apparaat.Even op wikileaks kijken of Google tegenwoordig ook al journalisten omkoopt!!

    haha het zal me niks verbazen inderdaad als google dat zou doen. ze kopen tegenwoordig alles op dus waarom ook niet wat journalisten :p voor dat stukje prul aliën android

  14. @isambalbij:

    In mijn omgeving zijn meerdere mensen die een iPhone hebben die android niet lekker vinden werken. Een paar jaar geleden wilde ik ook geen iPhone. Vond ze wel mooi, maar was gehecht aan de HTC serie. Een vriend van me heeft me een beetje gestuurd om toch een iPhone te kopen. Nu hebben we in het gezin een iPod touch en een iPad erbij. Ook tegen Windows ben ik anders gaan kijken. Ik vind de wintel combinatie nu vooral traag, groot en log. Volgens mij moet je gewoon een tijdje met een Apple product werken wil je het verschil zien. Het is een andere beleving en past bij me.

  15. @Ronald1959:

    dit geld voor mij ook. behalve dat ik nooit voor android heb gekozen. vind android weinig innovatief en origineel. vind de toestellen niet mooi en bovenal wil ik niks met google te maken hebben buiten dat ik af en toe wat op zoek in de zoekmachine.

    apple is het voor mij helemaal. van het verhaal over het ontstaan van apple, waar apple voor staat en bovenal zijn enorm mooie, goed doordachte, innovatieve en originele produkten. besturingssysteem ziet er gelikt uit en dan praat ik over mac os x als over ios. dit kan ik niet van andere zeggen. android ziet er alles behalve gelikt uit voor mij.

    als ik over de gedachte gang achter google zijn telefoons ga praten dan heb ik er mijn volgende mening over:

    apple werkt vanuit een goede gebruikerservaring ontwikkelen. dat daar succes uit voorvloeit is de leuke bijverdienste voor de heer jobs

    google doet het vanuit een ander perspectief. google is een zoekmachine die er alles aan doet om zoveel mogelijk gegevens te verzamelen. in dit geval het gebruik van de mobiele telefoon. we weten allemaal dat google maling heb aan je privacy. zijn grootste inkomstenbron is de advertentiemarkt. telefoons is slecht een kleine tak van het bedrijf maar een goede informatiebron. google is de mobiele markt dusmopgegaan om hele andere redenen dan apple.

    heb ook altijd windows gehad maar sinds enkele jaren geleden de overstap gemaakt naar apple en geen moment spijt van gehad. het werkt snel, betrouwbaar en ja het is duur maar in dit geval wel een stuk meer kwaliteit dan dat weinig innavtieve/ niet originele spul als android.

  16. @isambalbij: Ik ben zowel een Android daarna een iPad gebruiker.

    Het blijkt dat het net is wat je gewend bent. Ga je van Android naar Apple, dan moet je aan dingen wennen en andersom ook. Dat de 1 slechter is dan de ander is een mening en geen feit.

    De knoppen die ik erg mis op de iPad zijn de terug en menu knop. Als je gewend bent deze veel te gebruiken dan is dat een enorm gemis. Ook het feit dat ik geen widgets kan gebruiken moest ik erg aan wennen en vind ik nog steeds een groot minpunt.

    Dat de iPad op 1 staat vind ik terecht omdat het een nieuwe markt heeft aangebroken. Hetzelfde geldt deels voor de kinect, al was er natuurlijk al 1 concurrent.

    Ook met de Desire en Desire HD ben ik het eens. Ze zijn een stuk goedkoper dan de iPhone 4, maar geven toch dezelfde slick feeling die veel mensen fijn vinden.

  17. @W!d:

    terug knopje is onder gebracht in onder de home button dan wel het multiask menu om tussen pragramma’s in te kunnen schakelen en anders hebben de apps zelf zo’n terug button. veel makkelijker dus. al het overtollig vet word weggelaten door apple.

    kinect is niet uitgevonden door microsoft. is zelfs in errste instantie afgeworpen door sony playstation omdat zij al bezig waren met een beter en nauwkeuriger systeem (ps move) buiten dat is het een ander bedrijf dat met de kinect technologie is gaan aankloppen bij microsoft. zit dus niks van microsoft bij net als htc samsung en motorola. bedenken niks zelf maar installeren klakkeloos android. weinig innovatief en origineel dus zoals ik in mijn vorige stukje tekst zei.

    die widgets vind ik alleen maar irritant en vooral op mijn tablet heb ik die niet nodig. apple laat het overtollige vet weg en daar hou ik van. geen poe haa

  18. Iemand toevallig enig idee welke case/stand bij dit artikel is afgebeeld? Vind hem wel mooi maar kan hem in de shop niet vinden… Alvast bedankt!

  19. @W!d:

    Het is natuurlijk wel waar. Iedereen heeft zijn eigen beleving en ieder besturingssysteem heeft zijn eigenschappen. Waar de een over valt, roemt de ander. Ik zie het nut van widgets ook niet in, maar anderen kunnen dat heel makkelijk vinden. Leve de keuzevrijeheid die dit artikel maar weer mogelijk maakt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.