iPad als autoradio, ingebouwd in een Toyota

De website SoundMan Car Audio heeft als eerste een iPad ergens ingebouwd, om precies te zijn in het dashboard van een auto. Samen met een goede versterker de ideale manier of muziek te luisteren of films te kijken.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

Door zijn compacte ontwerp en touchscreenbediening is de iPad niet alleen handig om op de bank of onderweg in de trein te gebruiken, hij is ook prima ergens in te bouwen. Het eerste bewijs daarvoor is geleverd door de heren van de website SoundMan Car Audio. Zij hebben een iPad in het dashboard van een auto gebouwd.

In een video die doet denken aan ‘Pimp My Ride’ is te zien hoe op een redelijk simpele wijze een iPad wordt ingebouwd in een dashboard. Vervolgens wordt hij aangesloten op een versterker van het zeer toepasselijke merk McIntosh. De iPad kan hierdoor worden gebruikt om in de auto muziek te luisteren en films te kijken, maar ook om op te internetten.

De vraag is natuurlijk: wat volgt? Een iPad in de deur van je koelkast voor muziek tijdens het koken en het opzoeken van een recept? Of wat dacht je van een iPad in de tafels van een kroeg? De ideale manier om je bestelling door te geven. De komende tijd zullen er vast veel van dit soort creative inbouwacties op internet verschijnen.

Maar voordat je je iPad ergens in gaat bouwen: bedenk dat je hem erg lastig kan opladen of synchroniseren als je hem ergens in vast zet. Misschien moet je hem dus toch maar gewoon op schoot gebruiken.

Ander autonieuws: kopers van de 2011-uitvoering van de Hyundai Equus krijgen een gratis iPad meegeleverd, waarop de gebruikershandleiding is voorgeïnstalleerd. De kopers van de Huyndai kunnen de iPad gebruiken om onderhoudsbeurten voor hun auto te maken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 april 2010, 18:42
Categorie Achtergrond
Onderwerpen auto, bouwen, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.