Reacties voor: iPad 2 lijkt niet meer te jailbreaken met limera1n & SHAtter (jailbreak)

De iPad 2 lijkt niet meer te jailbreaken te zijn met de bootrom-exploits limera1n en SHAtter. De bootrom-exploits staan bij de huidige generatie jailbreaks aan de basis van de jailbreak.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. Een jailbreak zal toch nooit uitgesloten zijn, er zijn altijd wel gaten in de bootrom.
    kan alleen nog wel even duren…

  2. @stefan: TRUE!!!
    weet niet zeker of het van Apple is die tablet

  3. Ze hebben alleszins tijd tot vrijdag 25 maart – 10u 🙂

  4. Dat is nog eens sad news. De mogelijkheid om de multitask uit te schakelen vond ik wel wat.
    Hoop dat de jongens snel wat vinden.

  5. Origineel geplaatst door Anoniem
    Ze hebben alleszins tijd tot vrijdag 25 maart – 10u

    hehe 10 uur? ga je dan ook bij de media markt staan?

  6. Origineel geplaatst door borgqueenx
    Origineel geplaatst door AnoniemZe hebben alleszins tijd tot vrijdag 25 maart – 10u hehe 10 uur? ga je dan ook bij de media markt staan?

    Ik wacht liever tot er een jailbreak is dan, maar als hij er is dan zal niemand mij tegenhouden!

  7. Is een JB dan nog nodig? Of is het alleen nog maar een statement?

  8. @Flieps: Persoonlijk vind ik een JB een must. Ik pas graag mijn thema’s aan. ik hou enorm van sbssettings. mywi mss overbodig bij 4.3 maar toch heb de licentie. installeren van Frash en pkgbackup. Kortom ik hecht daar wel belang aan.

  9. Origineel geplaatst door anoniem
    @Flieps: Persoonlijk vind ik een JB een must. Ik pas graag mijn thema’s aan. ik hou enorm van sbssettings. mywi mss overbodig bij 4.3 maar toch heb de licentie. installeren van Frash en pkgbackup. Kortom ik hecht daar wel belang aan.

    niet te vergeten mxtube ! en retinapad !
    ik heb nog geen iPad, heb wel al de iPad 2 besteld en ga hem ook jailbreaken zodra het kan!

  10. Origineel geplaatst door Flieps
    Is een JB dan nog nodig? Of is het alleen nog maar een statement?

    Ja das echt een must, omdat Apple teveel gesloten houdt.

  11. @Wesley:
    Omdat het kan 🙂

  12. Wat zal ik blij zijn als jailbreaken niet meer mogelijk is. Die mensen die dat gebruiken tonen gewoon geen respect tegenover Apple. Ik koop mijn muziek altijd braaf via iTunes en de App Store. Ik vind jailbreaken gewoon hetzelfde als stelen.

  13. @Kevin: Of je bent een troll, of je weet niet waar je over praat. Het jailbreaken van ipads heeft 0,niks te maken met het “stelen” van muziek, maar alles met het kunnen gebruiken van een device dat in jouw BEZIT is op de manier zoals jij dat wilt.

  14. Origineel geplaatst door p0mp0m
    @Kevin: Of je bent een troll, of je weet niet waar je over praat. Het jailbreaken van ipads heeft 0,niks te maken met het “stelen” van muziek, maar alles met het kunnen gebruiken van een device dat in jouw BEZIT is op de manier zoals jij dat wilt.

    Er zijn meer mensen die het doen om software te jatten dan mensen die het doen voor de mods. Als developer zijnde ben ik blij met deze ontwikkeling.

    En beperk je persoonlijke aanvallen a.u.b.

  15. @Kevin en anoniempje

    Een Jailbreak maakt het apparaat zoals het eigenlijk had moeten ziijn, bruikbaar.
    Tuurlijk zijn er mensen die het aangrijpen om illegale software erop te zetten.
    Maar jullie filosofie is dus om de handen eraf te hakken om zo criminaliteit tegen te gaan

  16. Origineel geplaatst door Mark
    @Kevin en anoniempjeEen Jailbreak maakt het apparaat zoals het eigenlijk had moeten ziijn, bruikbaar.
    Tuurlijk zijn er mensen die het aangrijpen om illegale software erop te zetten.
    Maar jullie filosofie is dus om de handen eraf te hakken om zo criminaliteit tegen te gaan

    Zolang het alleen downloaden is en voor eigen gebruik is het toch niet illegaal in Nederland?

    Wel uiteraard in Amerika, maar gelukkig is Nederland anders.

  17. Zolang Apple een super App als Garageband voor maar 3.99 EUR verkoopt, hoef ik geen Jailbreak om gratis apps op mijn iPad2 te kunnen zetten. Kortom Apps prijzen moeten omlaag.

  18. Origineel geplaatst door Wesley
    Origineel geplaatst door Mark@Kevin en anoniempjeEen Jailbreak maakt het apparaat zoals het eigenlijk had moeten ziijn, bruikbaar.
    Tuurlijk zijn er mensen die het aangrijpen om illegale software erop te zetten.
    Maar jullie filosofie is dus om de handen eraf te hakken om zo criminaliteit tegen te gaanZolang het alleen downloaden is en voor eigen gebruik is het toch niet illegaal in Nederland?Wel uiteraard in Amerika, maar gelukkig is Nederland anders.

    Software downloaden is ook in Nederland illegaal. Muziek en films zijn wel legaal. M.a.w. het downloaden van apps is zeker niet legaal.

  19. Origineel geplaatst door Kevin
    Wat zal ik blij zijn als jailbreaken niet meer mogelijk is. Die mensen die dat gebruiken tonen gewoon geen respect tegenover Apple. Ik koop mijn muziek altijd braaf via iTunes en de App Store. Ik vind jailbreaken gewoon hetzelfde als stelen.

    Apple respecteert zelf z’n gebruikers Ă©n publishers niet dus ik zie geen reden waarom je respect zou moeten hebben voor Apple. Ik zie overigens sowieso totaal niet op wat voor manier het jailbreaken onrespectvol zou zijn.

  20. Het geld dat ik betaal geeft mij de rechten om dat te doen met een apparaat dat ik wens!!!
    Als Apple dat tegenwerkt proberen zij mijn vrijheid af te pakken, als ik voor mijn vrijheid mijn garantie kwijt raak ben ik gewaarschuwd. Maar als zij dit tegenhouden door allerlei updates en patches. En rechtszaken starten aan mensen die zonder winst belangen de functionaliteit van hun apparaten verbeteren gaat mij te ver.

    In een democratie hebben de mensen volgens mij de recht om dat te doen wat ze willen met hun eigendommen…
    De pot op met de politiek van Apple.

  21. .Er zijn meer mensen die het doen om software te jatten dan mensen die het doen voor de mods. Als developer zijnde ben ik blij met deze ontwikkeling.En beperk je persoonlijke aanvallen a.u.b.

    Dat geldt misschien voor gameconsoles zoals de Wii, de Xbox 360 en de PS3. Bij de ipad gaat het er meer om om software op de ipad te kunnen draaien die niet door het officiele (maar vrij ondoorzichtige) goedkeuringsproces van Apple is gegaan.

    Je Ipad jailbreaken brengt trouwens ook risico’s met zich mee. Kijk maar naar de meuk die in de Android Appstore beschikbaar is, waarvan een groot deel bovendien ongemerkt gebruikersdata verzamelt en opstuurt.

    Just for the record: ik heb zelf mijn Ipad nog in de originele staat (nouja, wel IOS 4.3 erop dan). Ik snap alleen de mensen die hun Ipad jailbreaken heel goed en ben er beslist niet op tegen.

  22. Wat ben jij grappig. Laatste nieuws niet gehoord over Apple? Ze bespioneren wat jij doet op je iPad en waar jij dat doet. @p0mp0m:

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.