Reacties voor: iPad 2 in België een dag te vroeg verkocht

De iPad 2 bleek in het Belgische Nijvel wel heel vroeg verkrijgbaar. Een winkel uit de keten Photo Hall besloot op donderdag al met de verkoop te beginnen, terwijl Apple vrijdag om 17:00 uur had gedicteerd.
Lees het complete artikel → iPad 2 in België een dag te vroeg verkocht

Reacties: 20 reacties

  1. Zozo, daar zullen wat ontslagen vallen, of niet? 🙂

  2. Der is niemand vermoord hoor….. Ontslagen valt vast wel mee

  3. Apple kennende zullen ze de ‘menselijke’ fout niet begrijpen ben ik bang. Maar laten we eerlijk wezen hoe kun je, als winkelier, nou niet weten dat de officiële release pas op vrijdag is?

  4. Hmm… die krijgen Apple’s producten vast niet meer aangeleverd.

  5. Hoe dom kun je zijn… Dat was waarschijnlijk de laatste keer dat ze een iPad mochten verkopen.

  6. Endex….

  7. Goede manager, hij neemt zelf de verantwoordelijkheid.
    Fouten zijn menselijk.

  8. Slimme actie en gratis reclame!

  9. eentje uit aalst 16GB+3G stonden redelijk wat mensen, dus ik denk dat bijna alles wel weg was.

  10. Die krijgen problemen. Ik hoorde van een bevriende apr dat overtredingen je zelfs je licentie kan kosten.

  11. @Tuur: Dit is toch niet heel erg allemaal..?! Juist een goede zet! Gratis reclame voor hun winkel en promotie voor de ipad 3 in 2012.. denken sommige consumenten dat daar weer een dag te vroeg wordt gerekend 😉

  12. Wel een beetje dom zo.
    Je moet wel onder een steen hebben geleefd om dit niet te weten.

  13. Ik werk bij Photo Hall en ik kan jullie bevestigen dat wij pas donderdagnamiddag om 17u15 van de directie een email gekregen hebben dat we de iPad 2 pas vanaf vijdag 17u mochten verkopen. Deze verkoper heeft dus helemaal niet verkeerd gehandeld. De iPads waren al eerder geleverd in de winkels en we hadden geen instructies ontvangen omtrend lancering…

  14. Was wellicht een vorm van burgerlijke ongehoorzaamheid tegen de eeuwige dictaten van Apple… ^^

  15. Als medewerker van Photo Hall, een spijtig voorval, vooral ik ben zelf jaren bezig met Apple, en was al zeer blij dat wij meer en meer Apple producten begonnen te verkopen, en het is ook zo ik ben Mac minded maar op het werk verkopen wij meer buiten audio en video meer toestellen gericht naar het Windows platform, ieder zijn gamma. Waaronder ook vele andere tabletten, en ook nog de eerste generatie iPads, die release datum was voor velen niet duidelijk, ook voor klanten, en voor collega’s die uit verlof kwamen. Niet iedereen zoals wij iPhone & iPad club en fans volgen Apple, desondanks wij kunnen Apple verkopen en graag, een product die meer mogelijkheden biedt, toch hoop ik als ex-Apple medewerker(nog aldtijd Apple gebruiker, al 27 jaar), hoop ik voor ons bedrijf dit merk meer naar voor te krijgen, want in België is dit nog te weinig!,.. en als medewerker ben ik zeer positief dat ons bedrijf er open voor staat de Apple producten naar voor te brengen. Photo-hall is nog steeds een bedrijf dat zeer klant vriendelijk is, en ook tegenover eigen personeel. Dit zeg ik met een reden. En Apple keep this in mind.

  16. Zoals ik zeg wie ik ben, ben jij als Photo hall medewerker, kan ook even wie zijn een triestig resultaat, wij zijn geen Apple Premium Reseller, vallen ook buiten de voorwaarden.
    Dus zowel de verkoper als beheer vallen hier buiten fout.
    De Europese normen en voorwaarden, tegenover America zijn zeer verschillend, Apple weet, dat dit kon gebeuren.

  17. Origineel geplaatst door Remco
    Apple kennende zullen ze de ‘menselijke’ fout niet begrijpen ben ik bang. Maar laten we eerlijk wezen hoe kun je, als winkelier, nou niet weten dat de officiële release pas op vrijdag is?

    Haha altijd leuk die leunstoelexperts. “Apple kennende”, interessant hoor.

  18. ah ja @Anoniem, dit is naar U gericht.

  19. Zo, medewerkers van Photo Hall mogen blijkbaar vrij spreken en hebben geen social media code ? Lijkt me behoorlijk pijnlijk voor jullie management dat jullie nu open namens het bedrijf spreken.

  20. Zie media – algemene nota – ARC code EOL

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.