iPad 2 in België een dag te vroeg verkocht

De iPad 2 bleek in het Belgische Nijvel wel heel vroeg verkrijgbaar. Een winkel uit de keten Photo Hall besloot op donderdag al met de verkoop te beginnen, terwijl Apple vrijdag om 17:00 uur had gedicteerd.

photo hallEen verkoper van de Photo Hall in Nijvel (België) heeft afgelopen donderdag al een iPad 2 verkocht. Dat was één dag voor de officiële lancering. Commercieel directeur Simon van Wasseige van Photo Hall, geeft toe dat het een pijnlijk misverstand was. “We hebben 94 vestigingen in ons land en konden die onmogelijk op één en dezelfde dag allemaal bevoorraden. Dus ontving een groot aantal winkels de iPad 2 al op donderdag.” De winkels kregen de uitdrukkelijke opdracht om pas op vrijdag vanaf 17:00 uur te gaan verkopen, zoals was gedicteerd door Apple. Maar de winkelier in Nijvel besloot toch op donderdag al met de verkoop te beginnen.

Toen de commercieel directeur van het voorval hoorde, heeft hij meteen zijn winkeliers nog eens geïnformeerd. Hij denkt niet dat het gevolgen heeft voor de samenwerking met Apple. “Ik denk het niet. Ik heb meteen, in naam van de hele groep, mijn excuses aangeboden aan Apple en we zitten binnenkort rond de tafel. We hebben in het verleden altijd goed samengewerkt en ik ben er zeker van dat Apple wel zal begrijpen dat het hier om een menselijke fout gaat.” De Wasseige gaat zijn overijverige winkelier geen uitbrander geven, maar neemt zelf de verantwoordelijkheid voor de fout.

Tipgever: Tuuuuuur via Twitter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 maart 2011, 9:30
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.