Reacties voor: Deze 5 smartphone-innovaties komen eraan in 2017

Welke innovaties staan in de startblokken, die we ook in de iPhone kunnen verwachten? We hebben 5 veelbelovende ontwikkelingen op een rijtje gezet.
Lees het complete artikel → Deze 5 smartphone-innovaties komen eraan in 2017

Reacties: 5 reacties

  1. Kan iemand mij uitleggen waar het geluid uit komt als je belt met zo’n xiaomi?

  2. @Onno: Waar komt het geluid dan precies vandaan? De keramische cantilever zet het elektrische signaal van de DAC om in mechanische energie in de vorm van vibraties. Die vibraties worden losgelaten op het metalen frame van de Mi Mix en bereiken langs die weg je oor, waar de trillingen in geluid worden omgezet.

    Zie vanaf 2.33

  3. Origineel geplaatst door Onno
    Kan iemand mij uitleggen waar het geluid uit komt als je belt met zo’n xiaomi?

    Middels interne metalen frame.

    Ik kijk met name uit naar 1 en 3.

  4. Helaas is de solid state batterij techniek nog niet voor 2017 weggelegd. Deze veelbelovende uitvinding bevindt zich nog in een laboratorium stadium en zal nog zeker 5 jaar duren voordat het gecommercialiseerd kan worden. Ik verwacht wel dat dit vooral op het gebied van de elektrische auto een ware revolutie te weeg kan brengen, want de belangrijkste terkortkomingen (bereik en laadtijd) die nu nog gelden zijn daarmee verleden tijd…
    Ik wil niet snel zo oud worden, maar zou zooo graag morgen wakker worden in 2025 !

  5. @Marciemarc: inderdaad. Lange tijd had ik het gevoel dat er niet veel spannends aan zat te komen maar nu breken er weer spannende tijden aan. De electrische revolutie 2.0. Binnen 10 jaar zijn we als consument niet meer afhankelijk van energiebedrijven en oliemaatschappijen als leverancier van energie. Theoretisch zou het mogelijk moeten zijn om dakpannen te vervangen door dakpannen met zonnecellen en met batterypacks deze energie op te slaan. Voor de meeste huishoudens zou dat tussen de 70 en 100 procent in de energiebehoefte voorzien.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.