Incipio Atlas ID: waterdichte iPhone 5s-case ondersteunt Touch ID

De Incipio Atlas ID is een watervaste iPhone 5s-case die de Touch ID-scanner gewoon ondersteunt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Incipio Atlas IDIncipio heeft de Atlas ID aangekondigd. Deze extra stevige case voor de iPhone 5s is waterdicht, maar zonder dat de Touch ID-scanner volledig wordt geblokkeerd. Je kunt de vingerafdrukscanner van de iPhone dus blijven gebruiken. Afbeeldingen van de case tonen wel een beschermlaag rond de Touch ID-scanner, maar vermoedelijk wordt hiermee alleen de rand van de knop tegen water beschermd. Deze laag moet de aanraking van je vinger alleen wel doorgeven om Touch ID te activeren, wat doet vermoeden dat er gebruik wordt gemaakt van geleidend materiaal.

De Incipio Atlas ID is nog niet te bestellen, maar zal volgens de makers binnenkort worden verkocht. Hij zal dan worden aangeboden voor $79,99. In de Verenigde Staten zal de verkoop binnen twee weken starten en ligt de prijs op het moment 10 dollar hoger. Verwachting is dat Nederlandse webshops de Atlas ID uiteindelijk ook zullen aanbieden. Op het moment verkoopt ondermeer de iCulture Shop flink wat hoesjes van Incipio.

Incipio is niet de eerste casefabrikant met een waterdichte iPhone 5s-case: Otterbox presenteerde in oktober al de Otterbox Preserver, die op zijn eigen manier een rand rond de homeknop beschermt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 november 2013, 17:24
Categorie Accessoires
Onderwerpen atlas, incipio, iPhone 5s, touch id

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.