Nieuwe Glif-statiefhouder past om alle iPhones

Een nieuwe versie van statiefhouder Glif is aanpasbaar in grootte, zodat iedere iPhone op een statief gedraaid kan worden.

Glif 3 statiefhouder iPhoneWe schreven in het verleden al geregeld over de Glif, een zeer compacte statiefhouder die je op de zijkant van je iPhone kunt schuiven. het accessoire kampt de afgelopen jaren alleen met één groot probleem: het vrij precieze ontwerp zorgt ervoor dat niet iedere Glif op iedere iPhone past. Vorig jaar werd er een iPhone 5-versie onthuld om dit probleem op te lossen voor iPhone 5-kopers, maar nu hebben de makers een betere methode gevonden. Een nieuwe versie van de Glif kan in grootte worden aangepast, zodat ieder formaat iPhone en iedere andere smartphone er in past.


Om de grootte van de Glif aanpasbaar te maken moesten de bedenkers het ontwerp wel flink veranderen. Vorige modellen van de Glif schoof je op de zijkant van je iPhone zodat hij er in bleef liggen als je hem in landschapsmodus op een statief zette. De nieuwe Glif houdt je iPhone aan twee kanten vast in een klempositie. Wil je de grootte van de Glif aanpassen, dan kun je een schroefje bovenop naar links of rechts draaien.

je kunt de Glif gebruiken om je iPhone op een statief te schroeven, maar de houder kan ook zoals in bovenstaande afbeelding worden gebruikt om je iPhone staande te houden terwijl je bijvoorbeeld een film kijkt.

De nieuwe Glif kan voor 30 dollar worden besteld bij Studio Neat. Voor verzending naar Nederland of België wordt ongeveer 10 dollar extra gerekend.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 november 2013, 8:03
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerpen glif, statief
13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.