Reacties voor: iLoqk: statief voor de iPad 2

iLoqk is een statief voor de iPad 2, waarmee je je iPad op vrijwel elk oneffen oppervlak kunt plaatsen. Het accessoire is te vinden op Kickstarter en er is 35.000 dollar nodig om het project te financieren.
Lees het complete artikel → iLoqk: statief voor de iPad 2

Reacties: 5 reacties

  1. Voor filmpjes kijken is het een leuk idee maar voor foto’s….
    Ik vind de kwaliteit van de cam van de iPad 2 nou echt om te huilen mijn oude 3Gs maakt betere foto’s dat is iets wat ik nooit zal begrijpen…. nieuwe hardware maar slechtere camera :S

    (HD filmpjes gaan nog maar is nog altijd slechter dan de iPhone 4! :S )

  2. @@pple_nerd:

    Tis toch niet zo moeilijk: een betere camera wordt één v/d “amazing, fantastic new features” van de iPad3.

    Als Apple die betere camera al in deze iPad had gestopt (wat makkelijk had gekund), dan zouden ze volgend jaar een verkoopargument minder hebben en dus omzet mislopen.

    Regeren is vooruitdenken 😉

  3. Dan zal die foto van die oranje iPad ook wel met een iPad gemaakt zijn. Ik kan niet wachten op de enhanced auto White balans features op iPad 3.

  4. Zo’n statief voor de iPad heeft inderdaad veel mogelijkheden. Ik gebruik al een tijdje met redelijke tevredenheid de Tri-pad (zie http://www.tri-pad.nl), maar de iLoqK gaat duidelijk veel verder !

  5. Je kan toch zien dat dit een opname met strijklicht is? 😉

    Origineel geplaatst door Johny
    Dan zal die foto van die oranje iPad ook wel met een iPad gemaakt zijn. Ik kan niet wachten op de enhanced auto White balans features op iPad 3.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.