iLoqk: statief voor de iPad 2

iLoqk is een statief voor de iPad 2, waarmee je je iPad op vrijwel elk oneffen oppervlak kunt plaatsen. Het accessoire is te vinden op Kickstarter en er is 35.000 dollar nodig om het project te financieren.

kickstarter iloqkVia Kickstarter verscheen er opnieuw een leuk product voor de iPad. Het gaat hier om een statief met drie pootjes, die je kunt gebruiken om de iPad om een niet-egaal oppervlak te plaatsen. Om de eerste productieronde te kunnen financieren moet er 35.000 dollar bijeen worden gebracht, volgens de werkwijze van Kickstarter. Met de iLoqk kun je de iPad 2 op bijna elk oppervlak plaatsen. Maar er is meer mogelijk.


Een andere toepassing is de iPad gewoon op je bureau zetten, zodat je een filmpje kunt kijken. De iLoqk is bedacht door John Stump uit Santa Barbara (Californië) en is voor 40 dollar van jou. Doneer je 60 dollar of meer, dan krijg je er ook een telescopische stok bij, waarmee je je iPad op afstand kunt houden voor zelfportretten. De iLoqk is niet geschikt voor de eerste generatie iPad. Met nog vijf dagen te gaan lijkt de iLoqk echter geen realiteit te worden. In plaats van 35.000 dollar heeft de bedenker nog maar 5.000 dollar bijeen gebracht.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
5 juni 2011 om 22:36
Categorie
Accessoires

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.