IFTTT-app indeling.

Automatiseringsdienst IFTTT vernieuwd: nieuwe indeling voor app en website

IFTTT is vernieuwd. Zowel de app als de website hebben een nieuw likje verf gekregen. De grootste verandering is dat het menu van de app op de schop gegaan is.

IFTTT vernieuwd

Met IFTTT (If this, then that) op de iPhone en iPad kun je allerlei diensten met elkaar verbinden en taken automatiseren. Je kan bijvoorbeeld je Hue-lampen laten knipperen als er een herinnering af gaat of start je Sonos-speakers zodra je thuis komt. In versie 4.0 van de IFTTT-app is de indeling vernieuwd. De menubalk is verdwenen en volgens de makers is het nu makkelijker om je applets te beheren en nieuwe acties te ontdekken.


Zodra je de app opent zie je nu meteen een reeks acties in alfabetische volgorde van diensten waar je mee verbonden bent. Om meer nieuwe acties te ontdekken, diensten te zoeken of meer informatie te lezen, hoef je alleen maar op Get more te tikken. Op de website hanteert IFTTT hetzelfde design. In het nieuwe Get more-scherm vind je niet alleen handige voorbeelden van acties die je toe kan voegen, maar lees je ook nieuwsverhalen om inspiratie op te doen voor je eigen IFTTT-acties.

IFTTT app en website indeling.

De makers beloven dat het nieuwe design meer mogelijkheden voor de toekomst biedt. De komende tijd komen er nog meer nieuwe acties en diensten aan. Momenteel zijn er al meer dan 630 apps en devices aan elkaar te koppelen en dat worden er de komende tijd nog veel meer. Ben je nog niet bekend met IFTTT? In onze gids lees je hoe je van start kan gaan en vind je een paar voorbeelden van handige acties.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.