iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 8 augustus 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 8 augustus? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Vandaag werpen we een blik op de vele mail-apps. In twee gidsen zetten we de beste op een rij. Welke mail-apps voor iPhone en iPad moet je hebben? En wat zijn de beste mail-apps voor de Mac? Je kan natuurlijk ook gewoon bij de standaard Mail-app blijven, maar ook daar hebben we een artikel voor met allerlei handige tips. Ander nieuws vandaag: Tele2-gebruikers krijgen compensatie voor de storing, het telefoonverbod op de fiets staat nog steeds op de planning en Apple bevestigt dat je iPhone je niet afluistert. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Gmail - E-mail van Google (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Je kan nu in Gmail de conversatie-weergave uitzetten.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Deze tv-gids is bijgewerkt voor de iPhone X.
  • Bose Connect (Gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - De vereiste update voor Alexa op de QuietComfort 35 II.
  • SIXT rent, share, ride & plus (Gratis, iPhone/iPad, iOS 16.0.0+) - Hele nieuwe Sixt-app voor autoverhuur.
  • Pathé Nederland (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 12.1+) - De helderheid van je scherm wordt nu hoger gezet bij het gebruik van je digitale pas.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.