iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was woensdag 23 oktober 2019

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 23 oktober 2019? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht op iCulture.

Het is de dag voor de grote heropening van Apple Amsterdam en we hebben alle wetenswaardigheden over deze Apple Store eens voor je op een rijtje gezet. Ook lees je meteen welke vernieuwingen er zijn doorgevoerd. Het is alweer 7,5 jaar geleden dat de winkel openging en dankzij een grondige opknapbeurt ziet het er nu nog mooier uit, met onder andere een gigantische video wall! Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Opinie, tips en meer

Nieuws

Apps en accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Google Chrome (gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Nu met ondersteuning voor de donkere modus in iOS 13.
  • NoWaste - Voedsellijst (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 10.0+) - Geef aan welke maaltijden je lekker vindt en NoWaste geeft aan of je het kunt maken met de spullen die je in huis hebt.
  • Dumb Ways to Draw (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 10.0+) - Nu met een nieuw systeem voor hints.
  • Clue Period, Ovulation Tracker (gratis, iPhone/ Watch + IAP, iOS 13.0+) - Vanuit de app kun je nu luisteren naar de podcast Hormonal.
  • Trello (gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Trello is klaar voor iPadOS 13. Je kunt nu meerdere Trello-accounts tegelijk openen op de iPad.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.