iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was woensdag 13 juli 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 13 juli 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoHeb jij wel eens een goedkope USB-lader voor je iPhone gekocht? Mogelijk voldoet deze niet aan de kwaliteitseisen van de NVWA, want zij hebben onderzoek gedaan naar verschillende USB-laders. Ook is er nieuws voor terugkijkapp NLziet en zetten we de beste powerbanks voor je op een rijtje. Ook heeft Vodafone iets nieuws aangekondigd, waardoor je binnen je contract van telefoon kunt wisselen. Dat en nog veel meer vandaag weer zoals gebruikelijk samengevat in deze iCulture Vandaag!

Uitleg, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Facebook Messenger laat je straks codes van gebruikers scannen.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Messenger (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 9.0+) - Facebook Messenger is uitgebreid met 3D Touch Peek en Pop.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Pixel Cup Soccer 16 heeft nu Game Center Achievements.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Adobe Lightroom heeft nu ondersteuning voor RAW-afbeeldingen.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Camera+ voor de iPad is helemaal bijgewerkt met een nieuw uiterlijk en Apple Pencil ondersteuning.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juli 2016, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.