Vodafone NEXT: overstappen naar nieuwe telefoon

Vodafone laat klanten smartphone wisselen tijdens contractduur

Vodafone geeft klanten de mogelijkheid om hun smartphone eerder in te ruilen voor een nieuwe, als deze niet bevalt. Er zitten wel wat voorwaarden aan.

Vodafone geeft klanten vanaf nu de mogelijkheid om van smartphone te wisselen, wanneer ze maar willen. Je hebt een Android-telefoon geprobeerd, maar je vindt het helemaal niets? Geen probleem: je hoeft niet het volledige 1- of 2-jarige contract uit te zitten, maar kunt overstappen op een iPhone of andere smartphone die je beter bevalt. Volgens de provider maakt het niet uit waarom je wilt switchen: beschadigd, kwijt, onhandig in gebruik, te weinig geheugen… alles mag.


Vodafone NEXT: overstappen naar nieuwe telefoon

Vodafone NEXT: zo werkt het

Met Vodafone NEXT kun je na vier maanden van telefoon wisselen. Nu klinkt dit misschien erg aantrekkelijk, omdat het lijkt alsof je elke vier maanden met een gloednieuwe telefoon kunt rondlopen, maar er zitten wel wat voorwaarden aan. Je moet namelijk eerst het restbedrag van je huidige telefoon afbetalen en dat kan behoorlijk in de papieren gaan lopen. Het ongewenste toestel geef je vervolgens weg aan een familielid of verkoop je op Marktplaats. Inruilen bij Vodafone kan ook, waarbij je minder betaalt voor je nieuwe telefoon. Uiteindelijk kost het je dus wel geld, maar je hebt tenminste niet meer de ergernis van een telefoon die niet bij je past.

Bij het wisselen van telefoon sluit je een nieuw contract voor 24 maanden af. Je oude abonnement stopt direct en de nieuwe gaat meteen van start. Het aanbod geldt ook voor sim only-klanten die al na 2 maanden hun oude telefoon kunnen inruilen voor een abonnement-met-toestel.

Ook voor bestaande klanten
Zit je momenteel met een toestel waar je niet tevreden over bent, dan kun je ook al terecht bij Vodafone: alle abo’s die na 4 april 2016 zijn afgesloten komen in aanmerking voor Vodafone NEXT. De toestellen die worden ingeruild krijgen een tweede leven in Afrika of Azië, waarbij de provider zorgt dat de toestellen geschikt worden gemaakt voor hergebruik. Ze laten kleine beschadigingen repareren en zorgen dat de onderdelen en metalen uit de oude toestellen worden hergebruikt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
13 juli 2016 om 12:07
Onderwerp
Categorie
Providers
13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.