iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was woensdag 11 juli 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 11 juli? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Vandaag schreven we weer over een nieuwe functie in WhatsApp. De chatapp laat nu zien als een bericht doorgestuurd is, zodat je weet dat het niet van de verzender afkomt. WhatsApp wil hiermee nepnieuws bestrijden, maar de grote vraag is of dat ook lukt. Voor een voormalig Apple-medewerker is er slecht nieuws, want hij wordt door autoriteiten aangeklaagd voor het stelen van bedrijfsgeheimen over zelfrijdende auto’s. Ook keken we vandaag naar de zichtbaarheid van Apple tijdens het WK, ook al zijn ze geen officiële sponsor. Voor Sonos-gebruikers was er tot slot goed nieuws, want De AirPlay 2-update voor Sonos is eindelijk beschikbaar! Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Tikkie (gratis, iPhone, iOS 10.0+) - Een enkele Tikkie kan nu gebruikt worden om maximaal €2500 te ontvangen.
  • Affinity Designer (€10,99, , iOS 11.1+) - Affinity Designer is een nieuwe app voor ontwerpers voor de iPad. Werkt met Apple Pencil.
  • Pinterest (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Bevat nu ook chatfuncties voor het samenwerken aan je creatieve projecten..
  • Procreate (€10,99, + IAP, iOS 13.2+) - Procreate heeft een nieuw Liquify-filter, dat dankzij Metal 2 zorgt voor ‘verbluffend’ betere GPU-performance, aldus de makers. Ook is er de nieuwe Symmetry Drawing Guide, waarmee je penseelstreken kunt spiegelen en daardoor nog sneller iets kunt tekenen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 juli 2018, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.