iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was donderdag 15 maart 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 15 maart 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

We hadden vandaag voor iedereen iets te bieden op iCulture. Zo kon je lezen hoe de nieuwe app HeartMonitor bevalt en lees je hoe je privédata verwijdert van screenshots. Als je daarbij tegen problemen aanloopt dat je iPhone raar doet zou je apps afsluiten kunnen proberen – al helpt dat meestal maar weinig. Apple legde vandaag ook op de Families-pagina uit hoe de diverse kinderfuncties werken, terwijl Spotify ondertussen druk bezig is met het testen van spraakfuncties. Zouden ze ook aan een eigen speaker werken? Dat en meer vandaag op iCulture!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

SwiftKey update

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Wow, nu ook met dark mode en zelfgekozen grootte van het lettertype!
  • ING Bankieren (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 12.4+) - Vooruitkijken en scrollen door je verwachte af- en bijschrijvingen. Je voorspelde saldo past zich daarbij aan.
  • Microsoft SwiftKey Keyboard (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 11.0+) - Volgens de makers de grootste update sinds de app werd overgenomen door Microsoft. SwiftKey 7.0 bevat een nieuwe toolbar die je snelle toegang geeft tot functies.
  • Tinder (gratis, iPhone/ TV + IAP, iOS 11.0+) - Nu met chronologische feed, zie hieronder.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 maart 2018, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.