iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was donderdag 15 februari 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 15 februari 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Heb je gemerkt dat je iPhone ineens opnieuw opstart of dat een app niet meer wil openen? Je bent dan waarschijnlijk gestuit op een speciaal Indiaas teken dat je iPhone laat crashen. Hierdoor worden apps meteen weer afgesloten zodra je ze opstart. Vervelend, want daardoor worden iMessage en WhatsApp geblokkeerd. Gelukkig lijkt de oplossing redelijk dichtbij te zijn. Ook laat een onderzoeksbureau zien wat de onderdelen van de HomePod kosten en is er een concept van een augmented reality-bril opgedoken, die Apple volgens geruchten gaat maken. Microsoft kwam vandaag ook weer voorbij, want met de app Photos Companion zet je je foto’s over naar de pc. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Google Maps-banner

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Google Maps (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 11.0+) - Google Maps heeft stickers om belangrijke locaties weer te geven.
  • Xbox (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Je kan nu ook chatten met je Xbox-vriendjes via de Party Chat.
  • Shazam (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 12.0+) - Het uiterlijk van je Shazams is opgefrist. Ook zijn er meer opties voor gekoppelde muziekdiensten.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 februari 2018, 22:51
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.