iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 27 februari 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 27 februari 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Vind jij het ook zo koud buiten? Perfect schaatsweer dus! In onze lijst van de beste schaatsapps voor iPhone en iPad vind je de apps die je moet hebben als je besluit om de schaatsen onder te binden. Verder las je vandaag op iCulture alles over de nieuwe medische klinieken van Apple voor medewerkers. Wat zijn ze hiermee van plan? Gaat Apple hier ook ervaring op doen voor toekomstige producten? En ken je de populaire app HQ? Er komt een Nederlandse variant genaamd Lucky13, gecombineerd met het gelijknamige televisieprogramma. Ook schreven we vandaag over een mogelijk nieuw oplaaddoosje voor de Apple Watch, die meer oplaadt dan alleen het horloge zelf. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

  • Lucky13 is een aankomende quiz-app voor bij het gelijknamige televisieprogramma. Lucky13 is een quiz waarbij spelers van de app geld kunnen verdienen, vergelijkbaar met het populaire HQ.
  • Thijs en Merel geven kinderen zonder stem toch een stem in de apps van AssistiveWare.

iCulture Deals

Meer vandaag

Sonos app vernieuwd.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Messenger (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 12.4+) - Nieuwe mogelijkheden voor customer service voor bedrijven.
  • YouTube (Gratis + IAP, iPhone/iPad/TV, iOS 14.0+) - YouTube heeft nieuwe functies voor live streams, zoals ondersteuning voor IFTTT.
  • FreeFlight Pro. (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 9.0+) - De Parrot-app bewerkt nu automatisch je dronevideo’s.
  • Sonos S1 Controller (Gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Bekijk updates en aankondigingen van Sonos in het nieuwe Inbox-menu.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.