iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 20 maart 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 20 maart 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Wist je dat je vanaf vandaag voor iCulture desktop pushnotificaties in kan stellen? Super handig, want zo blijf je ook op je Mac of Windows-pc op de hoogte van al het laatste nieuws! Je kan kiezen tussen alle artikelen, alleen de redactiekeuzes of alleen het Breaking News. Als je de meldingen instelt, krijg je bijvoorbeeld een bericht over het intrekken van Facebook-toestemming van apps of ons opinie-artikel waarom de 6,1-inch iPhone het spannendste toestel wordt. Dat wil je natuurlijk niet missen! Verder vandaag: Apple loopt met de 3D-camera twee jaar voor en de gelekte releasenotes van macOS High Sierra 10.13.4 wijzen op wat er nieuw is. Ook fijn: geoblocking in de EU is vanaf nu verleden tijd! Dat en meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Pokémon Go derde generatie.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Pokémon GO (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 12.0+) - Pokémon Go laat je nu inloggen met Facebook!
  • Linea Sketch (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 12.4+) - De tekenapp Linea Sketch heeft een grote update met allerlei handige tools gekregen.
  • Sleep++ (gratis, iPhone/ Watch + IAP, iOS 13.0+) - Sleep++ meet nu ook automatisch je slaap.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Speel je fanatiek Met het Mes op Tafel? Dan is er nu ook een snelspel met drie rondes.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 maart 2018, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.