iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 13 maart 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 13 maart 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Het hoge woord is eruit! Apple heeft WWDC 2018 aangekondigd: blok je agenda alvast maar op 4 juni, want dan vind de traditionele keynote plaats, waar we al het nieuws over Apple’s belangrijkste platformen te horen krijgen. We doken vandaag ook in de lijst met notitie-apps, om de grootste aanraders voor je boven water te hengelen. Er is nogal wat aanbod, dus er is altijd wel iets wat bij je past. Over grote cijfers gesproken: Apple Music blijkt inmiddels 38 miljoen betalende gebruikers te hebben gestrikt en dat bewijst dat de muziekdienst van Apple erg hard groeit. Zouden ze rond WWDC 2018 al de 40 miljoen hebben gehaald? Dat en veel meer in deze iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • De Google Assistent (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Alleen in de VS: Google Assistant is nu beschikbaar op de iPad.
  • Instagram (Gratis + IAP, iPhone, iOS 15.0+) - Hashtags volgen.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Meerdere foto’s delen zonder dat je vrienden het idee krijgen dat je aan het spammen bent.
  • LastPass Password Manager (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - Nieuw stappenplan als je de app voor het eerst in gebruik neemt.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.