iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 6 juli 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 6 juli? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Apple is al vroeg begonnen om de feestelijkheden rondom #10jaarAppStore te vieren. Wij doen dat natuurlijk op onze eigen manier, waarbij je de komende dagen regelmatig kunt lezen wat er mooi, handig of juist slecht is aan de App Store. Hou dus de komende dagen iCulture in de gaten! We beginnen met 3 redenen waarom de vernieuwde App Store helemaal top is. Ook ontdek je de beste RAW-apps voor iPhone en iPad en zijn er nieuwe mogelijkheden om tv te kijken via je Apple-apparaten en helpen we je op weg om de Tour de France 2018 op je Apple TV te kijken. Of op je iPhone, iPad of Mac, dat kan natuurlijk ook. Dat en meer lees je vandaag in iCulture Vandaag.

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Newton Mail – Nieuwe functie Recap, waarbij je elke ochtend een notificatie krijgt over e-mails die je die dag nog moet bekijken. Een blauwe stip geeft aan dat het betreffende mailtje extra aandacht vraagt. De bolletjes gaan weg als je ze hebt afgehandeld.
  • WordPress – Sitebouwer (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Verbeterde zoekfunctie.
  • Google Earth (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Nieuwe tool op oppervlakten en afstanden te meten.
  • Jumbo (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Inzoomen op productafbeeldingen en een test waarbij je productadviezen in het winkelmandje te zien krijgt op basis van aankopen in het verleden.
  • Waterkaarten: Vaar Navigatie (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 13.0+) - Verbeterde meldingen voor toestellen zonder GPS.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.