iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 28 september 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 28 september? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

We gaan het weekend in met een tevreden gevoel – en hopelijk geldt dat voor jou ook. We maakten deze week een paar leuke video’s, publiceerden onze Apple Watch Series 4 review en gingen weer helemaal los in onze Instagram Stories. Voor het lezen van nieuwtjes, tips en uitleg kun je natuurlijk ook nog steeds op iCulture terecht. Zo legden we vandaag alles uit over HomeKit op de Mac en doken we in tekenpennen voor de iPad. Dat en meer lees je in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Opinie, tips en meer

Nieuws

iCulture op Instagram
We zijn lekker bezig op Instagram! Volg je ons daar al? We plaatsen handige uitlegfilmpjes en Instagram Stories! 🙊 → Volg ons hier!

Apps & accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Nieuwe complicaties voor de Infograaf-wijzerplaat op de Apple Watch en nieuwe Siri Shortcuts voor de slaaptimer en voor het delen van links.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - De geluidenbibliotheek kan nu worden verplaatst naar een extern opslagapparaat
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Je kunt nu tekstnotities toevoegen onderaan kanalengebieden.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 september 2018, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.