iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 28 september 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 28 september? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

We gaan het weekend in met een tevreden gevoel – en hopelijk geldt dat voor jou ook. We maakten deze week een paar leuke video’s, publiceerden onze Apple Watch Series 4 review en gingen weer helemaal los in onze Instagram Stories. Voor het lezen van nieuwtjes, tips en uitleg kun je natuurlijk ook nog steeds op iCulture terecht. Zo legden we vandaag alles uit over HomeKit op de Mac en doken we in tekenpennen voor de iPad. Dat en meer lees je in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Opinie, tips en meer

Nieuws

iCulture op Instagram
We zijn lekker bezig op Instagram! Volg je ons daar al? We plaatsen handige uitlegfilmpjes en Instagram Stories! 🙊 → Volg ons hier!

Apps & accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Overcast (Gratis, iPhone/iPad/Watch + IAP, iOS 15.0+) - Nieuwe complicaties voor de Infograaf-wijzerplaat op de Apple Watch en nieuwe Siri Shortcuts voor de slaaptimer en voor het delen van links.
  • Logic Pro (€239,99, Mac, macOS 12.3+) - De geluidenbibliotheek kan nu worden verplaatst naar een extern opslagapparaat
  • MainStage (€35,99, Mac, macOS 12.3+) - Je kunt nu tekstnotities toevoegen onderaan kanalengebieden.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.