iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 26 juni 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 26 juni? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Het was vandaag een mooie dag voor mensen met een Apple TV: vanaf vandaag is namelijk eindelijk de NPO Start-app voor Apple TV verkrijgbaar en dat betekent dat je tv-programma’s van de publieke omroep nu op het grote scherm kunt terugzien. Standaard in SD-kwaliteit, maar als je bereid bent ervoor te betalen kun je ook in HD kijken. Veel mensen zullen vandaag bezig zijn geweest met de iOS 12 Publieke Beta, die gisteren verscheen, maar we mochten vanavond ook de macOS Mojave Publieke Beta verwelkomen. In beide is genoeg nieuws te ontdekken, zoals de nieuwe Bedtijdmodus, die we in een apart artikel nader bespreken. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Tips, opinie en meer

Nieuws

  • Er is een nieuw gerucht over de AirPods, al klinkt het wel een beetje vreemd. Je zou namelijk je iPhone ermee kunnen opladen. Draadloos!
  • Ming-Chi Kuo kijkt vooruit naar nieuwe producten die dit jaar en volgend jaar nog moeten verschijnen.

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Google Arts & Culture (gratis, iPhone/iPad, iOS 13.0+) - Bekijk schilderijen van dichtbij met augmented reality. Zo dichtbij kwam je nog nooit!
  • Anchor (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Segmenten in je bibliotheek hernoemen.
  • Behance- Creatieve Portfolio's (gratis, iPhone/iPad/ Watch/ TV, iOS 12.0+) - Adobe’s platform voor creatief werk heeft nu intelligente aanbevelingen, dankzij Sensei, Adobe’s tool voor machine learning.
  • Instagram (gratis, iPhone + IAP, iOS 12.0+) - Nu met groepschat (zie blogpost). Heb je geen FaceTime meer nodig.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juni 2018, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.