iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 22 oktober 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 22 oktober? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

We beginnen de nieuwe week met enkele gidsen voor je smart home. Of je nou op zoek bent naar een slimme tandenborstel met iPhone-app of dat je voorzichtig met een smart home in je huurwoning wil beginnen: wij helpen je op weg. We hebben ook meteen de beste thermostaten en slimme radiatorknoppen met HomeKit voor je op een rijtje gezet, zodat je er deze winter lekker warmpjes bij zit. Verder vandaag: Kuo voorspelt dat de iPhone XR beter verkoopt dan de iPhone 8 een jaar geleden, WhatsApp is aangepast voor de iPhone XS Max en Phil Schiller legt uit waar de naam van de iPhone XR voor staat. Dat en meer lees je in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Opinie, tips en meer

Nieuws

Apps & accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • bol (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Diverse visuele verbeteringen bij verschillende onderdelen.
  • My Vodafone (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Heb je een iPhone XS Max en zit je bij Vodafone? Dan ziet de app er op jouw nieuwe toestel er ook weer piekfijn uit.
  • ING Bankieren (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Je kan nu rechtstreeks vanuit een betaling een betaalverzoek aanmaken. Je hoeft alleen maar te kiezen hoeveel personen er meebetalen.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - De Connected Car van de ANWB biedt nu meer inzicht in je ritgegevens.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.