iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was maandag 17 mei 2021

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 17 mei 2021? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.

Apple trapt de week af met een grote aankondiging: Apple Music Lossless laat je voortaan in een veel hogere kwaliteit luisteren naar muziek. En het kost helemaal niks extra. Wil je meer weten, kijk dan vooral ook even in onze Apple Music Lossless FAQ, waarin we uitleggen wat je aan Dolby Atmos en lossless muziek hebt en wat je nodig hebt om ervan te genieten. We kijken ook naar de nieuwe Pride 2021-bandjes in vrolijke kleuren gevlochten en geweven, zodat ze meer dan ooit diversiteit uitstralen. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Nieuws en opinie

Deals

Tips en uitleg

Accessoires en devices

Apps

Deze updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Deze versie van de app kan preciezer bepalen hoeveel risico je hebt gelopen als je in de buurt bent geweest van iemand met corona. Ook is het advies dat je daarna krijgt beter afgestemd op hoe lang geleden het contact was.
  • Ziggo GO (Gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Vanaf nu stream je vanaf de Ziggo GO app ook gemiste programma’s (Replay TV) naar je TV via Chromecast.
  • GameTrack (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Mac/Vision Pro, iOS 16.0+) - Bekijk je eigen terugblikken per jaar.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.