iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was donderdag 8 oktober 2020

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 8 oktober 2020? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Het is de Week van de Toegankelijkheid en daarom zetten we vandaag de functie VoiceOver in het zonnetje. Geen idee hoe dat werkt? Dan is er nu de Nederlandse toegankelijkheidsapp Appt, die het in trainingen haarfijn uitlegt! Dat en meer in deze iCulture Vandaag!


iCulture is genomineerd voor App van het Jaar
Website van het jaar 2020Net als voorgaande jaren is er ook in 2020 weer een verkiezing van Website van het Jaar. We zijn dit jaar genomineerd in de categorie App van het Jaar. Er is dit jaar zware competitie en we hebben dan ook je steun extra hard nodig. Kunnen we op jouw stem rekenen?

Je kunt stemmen tot en met 16 oktober en maakt daarbij kans op mooie prijzen. Zo kun je een Sonos Play:5 en één van de vijf cadeaubonnen van bol.com winnen. Je kunt ook een weekend in een viersterrenhotel winnen ter waarde van €350.

Breng hier je stem uit op iCulture

Nieuws en opinie

  • Je kunt nu Swift Algorithms gebruiken die het programmeren nog makkelijker maken.

Deals

Tips en uitleg

Accessoires en devices

Apps

En deze updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

  • Shazam (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 14.0+) - Shazam ondersteunt nu iCLoud, zodat je je Shazams kunt bewaren op al je apparaten.
  • PostNL (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.5+) - Ga je naar een PostNL-punt? Dan kun je van tevoren zien hoe druk of rustig het is.
  • Tiqets - Musea & Attracties (Gratis, iPhone, iOS 14.0+) - Tiqets gebruikt nu appclips, om meer cultuur te ontdekken.
  • Albert Heijn supermarkt (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - De Albert Heijn-app heeft nu de AH Bezorgbundel, die je rechtstreeks kunt aanschaffen. Daarmee kun je onbeperkt gratis bestellen en andere voordelen.
  • Flitsmeister (Gratis, iPhone + IAP, iOS 14.0+) - De app waarschuwt nu voor naderende ambulances in Friesland en Drenthe. Onlangs is ook de kaart verbeterd en zijn er designwijzigingen voor CarPlay.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.