Alicia Keys, Robbie Williams en Calvin Harris in tiende editie Apple Music Festival

Apple heeft de complete line-up van de tiende editie van Apple Music Festival bekendgemaakt. Er zijn optredens van onder andere Alicia Keys, Robbie Williams, Elton John en Michael Bublé.

Alicia Keys optreden

Apple heeft de complete line-up voor de tiende editie van Apple Music Festival bekendgemaakt. Het gaat om grote namen uit de muziekindustrie, maar ook enkele minder bekende artiesten zullen ten tonele verschijnen in het Roundhouse-stadion in Londen. Het gaat om onder andere Alicia Keys, Elton John, Robbie Williams en The 1975.

Bekijk ook

Apple kondigt Apple Music Festival 10 aan: 18 tot en met 30 september in Londen

Apple heeft de tiende editie van Apple Music Festival in Londen aangekondigd. Apple Music Festival 10 vindt plaats van 18 tot en met 30 september 2016.

Line-up van Apple Music Festival 10

Tijdens Apple Music Festival zal tien avonden lang optredens te zien zijn van allerlei grote artiesten. Het Apple Music Festival begint op 18 september, zoals laatst al bekendgemaakt was, en loopt tot en met 30 september. Omdat Apple spreekt over tien avonden muziek, betekent dit dat er op bepaalde avonden geen optredens gepland staan. De reeks artiesten is dit jaar indrukwekkend, want het gaat om Alicia Keys, Bastille, Britney Spears, Calvin Harris, Chance The Rapper, Elton John, Michael Bublé, OneRepublic, Robbie Williams en The 1975. Het programma is als volgt:

18 september – Elton John
19 september – The 1975
20 september – Alicia Keys
21 september – OneRepublic
23 september – Calvin Harris
25 september – Robbie Williams
26 september – Bastille
27 september – Britney Spears
28 september – Michael Bublé
30 september – Chance The Rapper

Het was al bekend dat de optredens alleen live te zien zullen zijn voor Apple Music-gebruikers, terwijl voorgaande jaren (toen het festival nog iTunes Festival heette) iedereen gratis de optredens kon bekijken via een speciale app. Bij de aankondiging van alle namen is ook bekendgemaakt dat Apple Music-gebruikers op meer content kunnen rekenen. Zo zijn er exclusieve afspeellijsten, nieuws over de artiesten en backstage interviews met de optredende artiesten. Het is nog niet duidelijk of de optredens later ook voor niet-Apple Music abonnees te zien zullen zijn.

Bekijk ook

Apple Music: alles over Apple's eigen streamingdienst voor muziek

Apple Music is de streaming muziekdienst van Apple. De muziekcollectie van Apple Music bestaat uit miljoenen nummers waar je onbeperkt naar kan luisteren. Lees alles over de prijs, het muziekaanbod en de plus- en minpunten van Apple Music in dit overzicht.

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.