iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 2 augustus 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op 2 augustus 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoOp deze woensdag bespraken we op iCulture nog enkele details omtrent Apple’s jaarcijfers van het afgelopen kwartaal. Zo hebben we vijf interessante punten uit de kwartaalcijfers op een rij gezet, zodat je weet wat er besproken is. Uit een antwoord van Tim Cook blijkt ook dat Apple met een autonoom systeem verder kijkt dan zelfrijdende auto’s. Bovendien geven de kwartaalcijfers ook voorspellingen omtrent de iPhone 8, die we ook voor je opgesomd hebben. Er was gelukkig ook ander nieuws. Zo bracht Google na jaren stilstand eindelijk de vernieuwde Google Earth-app voor iOS uit. Hierin vind je niet alleen nieuwe functies, maar de app is ook meteen geschikt voor iOS 11. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag.

Nieuws

Apps & accessoires

  • Google Earth voor iOS is eindelijk vernieuwd. De nieuwe app heeft allerlei leuke functies, zoals rondleidingen door 3D-kaarten. Ook is de app nu geschikt voor iOS 11 dankzij 64-bit ondersteuning.
  • Microsoft heeft per ongeluk een iPad Touch Cover uitgelekt. De hoes bevat mogelijk een compleet toetsenbord en werkt met een batterij en Bluetooth.

iCulture Deals

Meer vandaag

Het Fotokookboek

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Het fotokookboek heeft zes nieuwe kookboeken met elk 60 recepten. Zo weet je altijd wel wat je kunt koken.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.