iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 31 juli 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 31 juli 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag openden we de week met belangrijk nieuws. Apple heeft via de HomePod-software allerlei details van de iPhone 8-gelekt, waaronder het design en de gezichtsherkenning. Later bleek ook nog dat de iPhone 8 meer pixels krijgt dan ooit. Welke verrassingen heeft de iPhone 8 nog in petto? Vandaag schreven we ook over twee iPhone-toetsenborden. Zo stopt Microsoft met Word Flow, het éénhandige toetsenbord. Daarentegen heeft Google haar Gboard-toetsenbord uitgebreid met YouTube- en Google Maps-knoppen. Ook was er nog discussie over de iPhone-camera in vergelijking met die van Android-toestellen. Dat en nog veel meer lees je hier in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Vernieuwde Appie-app

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Albert Heijn supermarkt (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - De Appie-app heeft flink wat verbeteringen in je boodschappenlijstje.
  • Harmony® Control (Gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Logitech Harmony heeft een vernieuwde Sonos-ervaring.
  • Odido (Gratis, iPhone/Watch, iOS 14.0+) - My T-Mobile heeft een redesign voor MB’s aanvullen en laat je nummerbehoud regelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.