T-Mobile roze iPhone

T-Mobile geeft klanten 5 euro korting op Go Unlimited

T-Mobile geeft klanten met een Go Unlimited-bundel 5 euro korting als ze met andere klanten een Samen-groepje oprichten. Het geldt alleen voor consumenten.

T-Mobile geeft klanten een korting van 5 euro op het Go Unlimited-abonnement, dat normaal 35 euro per maand kost. Klanten moeten daarvoor wel de Samen-optie activeren en betalen vanaf dat moment 30 euro per maand.

T-Mobile roze iPhone

Korting op Go Unlimited

Klanten moeten zich met minimaal twee andere abonnees aanmelden voor een Samen-groep om van de korting te kunnen profiteren. De provider benadrukt dat het niet nodig is dat je die andere personen kent. Je kunt dus ook via het klantenforum van de provider Samen-‘vrienden’ opsnorren. Alle deelnemers aan zo’n groep krijgen vervolgens 5 euro korting op hun Go Unlimited-bundel. Klanten met andere bundels krijgen maximaal 2,50 euro korting.

T-Mobile voerde vorig jaar de Samen-optie in, waarbij je een groepje kunt vormen met andere klanten om onderling gratis onbeperkt te kunnen bellen. Een groep kan bestaan uit twee tot zes mensen, die niet op hetzelfde adres hoeven te wonen. De enige eis die de provider stelt is dat ze klant zijn bij T-Mobile. Elk groepslid kan onbeperkt bellen met andere leden van de groep, zonder dat de provider kosten in rekening brengt. Ook kunnen deelnemers 2,50 euro korting, 500MB extra data krijgen of dubbele T-Mobile-punten krijgen. De Samen-korting geldt niet voor zakelijke en prepaid gebruikers.

Go Unlimited en andere bundels

T-Mobile biedt sinds afgelopen januari de Go Unlimited-bundel aan, waarbij klanten ‘onbeperkt’ kunnen internetten. Nadat 5GB is verbruikt moeten klanten voor elke extra gigabyte een sms sturen om te zorgen dat ze data kunnen blijven gebruiken.

Hieronder zie je welke sim only-bundels T-Mobile zoal aanbiedt. De extra korting op Go Unlimited (€5) en andere abonnementen (€2,50) is daarin nog niet meegerekend.


Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 april 2017, 10:31
Categorie Providers
Onderwerpen korting, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.