iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was donderdag 4 mei 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 4 mei 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoHet is vandaag Dodenherdenking, dus wij hebben onze telefoon even een paar minuten uitgezet. We legden ook uit hoe je dat het beste kunt doen, bijvoorbeeld door Niet Storen in te schakelen. We kijken ook alvast vooruit naar iOS 11, want over een maandje is al de WWDC-keynote, waar Apple de nieuwe versie uit de doeken gaat doen. Wij voorspellen alvast welke nieuwe functies je kunt verwachten.

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Empire TV Tycoon (€5,99, iPad, iPadOS 8.0+) - Doe alsof je de baas van een tv-station bent.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Bugfixes voor deze Belgische topografie-app.
  • Infuse • Video Player (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Mac/TV, iOS 14.0+) - Nu met nieuwe engine voor ondertitels en 10-bit video afspelen.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Allo heeft nu incognito-modus voor groepschaos.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Voor de Mac: Tenor zet gifjes meteen in je Touch Bar.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.