iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 20 april 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 20 april 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag werd bekend dat de Nederlandse banken samenwerken met een aanstaande app genaamd Payconiq, waarmee je onderling kan betalen, maar ook in winkels en online. Er was ook goed nieuws voor T-Mobile vandaag. Niet alleen blijkt hun netwerk het beste van Nederland, ook heeft de rechter besloten dat Datavrije Muziek gewoon mag in Nederland volgens de Europese regelgeving. Minder goed nieuws voor mensen die zaten te wachten op de Withings HomeKit-camera, want die gaat er niet meer komen. Maar waarom eigenlijk niet? In ons artikel leggen we het uit. Ook keken we naar nieuwe nachtbeelden van Apple Park en krijgt Apple Music een eigen documentaire over een grote muziekproducer. Oh ja, en onze eigen iCulture-app kreeg vanavond nog een mooie update om ‘m nog handiger te maken. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Nieuws

Apps & accessoires

  • Onze iCulture-app heeft nu een handige instelling voor de nieuwe optie ‘Dubbeltap op te sluiten’. Deze kan nu naar wens in- of uitgeschakeld worden! En de app werkt nu in alle standen op de iPad. Verder is het openingsscherm nu haarscherp op alle devices.
  • De NikeLab Apple Watch is een limited edition in onopvallende kleuren grijs.
  • Nederlandse banken gaan deze zomer de betaalapp Payconiq ondersteunen. Met Payconig betaal je onderling, in winkels en online.
  • Keek je uit naar de Withings Home Plus-camera met HomeKit? Pech gehad, want door de patentstrijd met Nokia komt deze HomeKit-camera niet meer uit.
  • Setapp heeft de eerste grote update gekregen. Hierdoor kun je makkelijker zoeken dankzij catalogus en categorieën.

iCulture Deals

Meer vandaag

skyguide

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Sky Guide (€3,49, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 12.0+) - Een grote update voor sterrenkijkapp Sky Guide met onder andere rondleidingen door het heelal.
  • bunq (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.3+) - bunq laat je nu gifs meesturen met je betalingen of verzoeken.
  • Fotoscan van Google Foto's (gratis, iPhone, iOS 9.0+) - Fotoscannen van Google heeft nu een stand voor snel scannen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 april 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.