Apple Park R&D gebouw

Nachtvideo van Apple Park laat je naar binnen gluren

In de nieuwste drone-video van Apple Park kunnen we binnenkijken in de kantoren, waar hard gewerkt wordt om de meubels uit te pakken. Ook zien we dat Steve Jobs Theater voorlopig nog niet klaar is.

Apple is bijna klaar met het nieuwe hoofdkantoor in Cupertino. In Apple Park gaan binnenkort duizenden medewerkers aan de slag, die gaan werken in een energiebewust kantoorgebouw met veel glas. Maar eerst moeten nog voldoende bomen worden verzameld, zodat het terrein de parkachtige uitstraling krijgt, die Apple voor ogen had. Hoe de vlag erbij hangt is te zien in de nieuwste drone video, die tijdens de schemering is gemaakt. Daardoor lukte het om alvast naar binnen te gluren.

Drone-bezitter Duncan Sinfield maakt elke maand een nieuwe drone-video, om de voortgang te laten zien. Deze keer ging zijn Inspire 1 Pro-drone in de nachtelijke uren op zoek naar wat beelden en daarbij is goed te zien hoe ver Apple al is gevorderd. Deze maand moeten de eerste medewerkers achter hun bureau kruipen en zo te zien gaat dat lukken.

Apple Park-kratten

Op de foto zijn de grote houten betimmeringen te zien, waarin de meubels worden geleverd. In het R&D-gebouw zijn de bureau’s al ingericht en zijn de eerste medewerkers stilletjes al aan de slag gegaan. Maar Apple wacht waarschijnlijk op een iets feestelijker moment om officieel het lintje door te knippen.

Apple Park R&D gebouw

Hieronder kun je de video zelf bekijken.

Steve Jobs Theater nog lang niet klaar
Medewerkers rijden via een ondergrondse tunnel de parkeergarages in, die onder het parklandschap zijn aangebracht. Daarnaast zijn er nog aparte parkeergarages op het terrein, uiteraard voorzien van zonnecellen op het dak. Uiteraard zijn nog niet alle onderdelen af. Zo ziet het Steve Jobs Theater er nog uit als één gigantische bouwput. In het auditorium kunnen straks 1000 mensen plaatsnemen om aankondigingen van Apple bij te wonen. Apple zal het ongetwijfeld ook gebruiken voor interne bijeenkomsten. Het ronde gebouw is in feite alleen de ontvangsthal, want je moet via een glazen trap naar het ondergrondse theater.

Apple Park: Steve Jobs Theater

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 april 2017, 14:55
Categorie Apple
Onderwerpen apple campus, apple park

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.