Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts
iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 11 juli 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 11 juli 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoWe hadden vandaag op heel wat handige tips en nieuwtjes op iCulture, ook al is het voor heel veel mensen al vakantie. Zo leggen we uit welke handige Mac-apps je zoal kunt installeren om je productiviteit te verbeteren. Maar we vertellen ook hoe je meldingen van websites kunt uitschakelen. Verder hebben we weer wat leuke nieuwtjes om naar iOS 11 uit te kijken. Er zitten namelijk aanwijzingen in dat er livestreaming in iOS 11 zal zitten. En wist je dat je notities kunt vastpinnen in iOS 11? Dat leggen we meteen ook even uit. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag van maandag 10 juli 2017!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Ferrite-app voor iPad

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Ferrite Recording Studio (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 16.4+) - Voor podcasters: je kunt met deze handige audio-app nu ook naar mp3’s exporteren.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Je kunt nu uitzendingen verbergen in Periscope.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Verbetert omrijden bij files.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.