iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 6 september 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 6 september 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoHet is stilte voor de grote storm vandaag. Morgen is het grote iPhone-event, maar vandaag moeten we het nog doen met wat kleiner nieuws. Zo is de Blendle-app bijgewerkt met nieuwe leesfuncties, krijgt de Apple Watch een grappige app die hem laat klinken als een Rolex en is Airmail uitgebreid met slimme notificaties. Ook bespreken we twee accessoires: de Nuimo en de Mujjo Carry-On Folio Sleeve. Tot slot bespreken we nog de nieuwste geruchten over de Apple Watch 2 en bereiden we ons mentaal voor op het aankomende event. Dat en nog veel meer hieronder samengevat in deze iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

SNS-icon

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Spotnik is een party-agenda en heeft nu een verbeterd uiterlijk.
  • SNS Zakelijk (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 13.0+) - De SNS-app laat je nu tot €1000 per dag overboeken met je mobiele pincode. Je kunt zelf je daglimiet instellen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.