iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 3 september 2019

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 3 september 2019? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht op iCulture.

Vandaag kwam het nieuws waar veel iPhone-bezitters naar uitgekeken hebben: meer ondersteuning voor Apple Pay! Niet alleen ABN AMRO gaat Apple Pay aanbieden, want ook de Rabobank kondigde ondersteuning voor Apple Pay aan. We moeten nog even geduld hebben, maar het duurt nu niet lang meer voordat iPhone-bezitters met een rekening bij die bank met Apple Pay aan de slag kunnen. Vandaag zijn bunq, Monese, N26 en Revolut al van start gegaan met Apple Pay, dus er is voor ieder wat wils. Maar er was ook nog ander nieuws vandaag en meer daarover lees je in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Opinie, tips en meer

Nieuws

Apps en accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Apollo for Reddit (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 14.0+) - Nieuwe extra zwarte donkere modus, verbeteringen in privéberichten en meer in deze Reddit-app.
  • Geekbench 5 (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Nieuwe Geekbench-app met verbeteringen voor het meten van prestaties van toestellen. Check ook de blogpost voor een uitgebreide toelichting.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.